Prachtige bestemmingen voor een mooie afsluiter van het najaar

Het is herfst, maar qua weer zou je dat niet altijd zeggen. Nazomer komt meer in de buurt of nog beter: Indian Summer. Bomen verkleuren naar oranje, geel en rood, bockbiertjes worden getapt en kastanjes gepoft. Wie ultiem wil genieten van dit kleurrijke jaargetijde zonder daarvoor ook de bankrekening in het rood te zetten, surft naar Secret Escapes.

Het noorderlicht in Ijsland

Het noorderlicht in Ijsland

De toppers voor aankomend najaar

En om het kiezen wat makkelijker te maken, zetten we de toppers van vorig jaar in het najaarszonnetje. Zo zijn Den Haag en Rotterdam populaire citytrips in eigen land, internationaal worden Parijs, Milaan, Rome en New York het meest geboekt. Op zoek naar een hidden gem in de toch al Secret Escapes? Ga dan voor een rondreis IJsland, voor maximaal ongerepte herfstnatuur!

 

 

Escape in eigen land

Met z’n allen naar Amsterdam? Nee, juist hofstad Den Haag en havenstad Rotterdam worden het meest bezocht door de Nederlandse Secret Escapers. Ga lekker struinen door de sfeervolle straten rondom het Binnenhof, winkel je wintergarderobe bij elkaar op de Grote Marktstraat of waai uit aan het strand van Scheveningen.

 

 

In Rotterdam gaat een heel andere wereld voor je open. De oude haven ademt nog altijd de sfeer van de grote overtochten naar Amerika, de moderne gebouwen zijn het toonbeeld van Dutch Design. Ook heerlijk om rond te stappen dus, of je nu komt voor de nostalgie of juist voor futuristische ontwerpen. En daarna lekker eten, want het restaurantaanbod is even indrukwekkend als de skyline.

Nazomer vol sfeer en schwung

De traditionele Indian Summer is iets verder van huis te vinden, rondom New York. De term verwijst naar het rustige weer na de hete zomer, het perfecte moment voor de inheemse bevolking om te oogsten. Ook nu nog spreekt dit seizoen tot de verbeelding in the city that never sleeps, met het Central Park vol felgekleurde bomen en een ware shop till you drop-cultuur in de winkelstraten.

Central Park in New York

Central Park in New York

Wat dichterbij is het ook genieten, in prachtig Parijs, fashionable Milaan of romantisch Rome. Perfect voor alleen met je lief of juist met een groep vrienden. De nazomer geeft deze historische steden nog net dat beetje extra sfeer en schwung. Wie eens iets heel anders wil boekt een najaarstrip naar IJsland, waar je escape gevuld is met gletsjers, noorderlicht en vulkanische baden.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koop je kaarten voor het USA Go Wild Event met korting

USA Go Wild is HET nieuwe ‘All American‘ evenement waar je alles te weten komt over de Verenigde Staten van Amerika. In het weekeind van 1 en 2 oktober gaan de deuren van de Broodfabriek in Rijswijk open voor het grootste evenement voor en door Amerika, USA Go Wild! Kom je ook? Koop nu je entreekaartje online en ga gratis naar de film National Parks Adventure Movie in het Omniversum in Den Haag.

Comments are closed.