Dit is de nieuwe CityPass voor New York

Citypass, het bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van pakketten die korting geven op de toegang tot de meest iconische attracties in 12 Noord-Amerikaanse bestemmingen, heeft onlangs het New York C3 aangekondigd. New York C3 is een mobiele pas dat een meer op maat gemaakte vakantie planning mogelijk maakt.
citypass-new-york-c3

Must-see bezienswaardigheden

CityPass boekjes bevatten normaal gesproken een vast aantal toegangsbewijzen die bezoekers in een periode van 9 dagen (14 dagen voor de Zuid-Californie CityPass) kunnen gebruiken. De New York C3 gaat een andere draai geven aan het populaire concept. Gebruikers kunnen 3 attracties kiezen uit een lijst van 10 must-see bezienswaardigheden in New York City:

 

 

“Zoals altijd hebben ze de beste bezienswaardigheden uitgekozen voor de pas”, aldus Megan Allen, CityPass CEO. “De C3 is ideaal voor bezoekers die kort verblijven in New York City en geen tijd hebben om alle hoogtepunten te bezoeken, evenals voor terugkerende bezoekers die al in New York zijn geweest en graag nog een paar bezienswaardigheden willen zien of voor reizigers die een op maat gemaakte vakantie-ervaring willen.”


 

 

In tegenstelling tot de oorspronkelijke New York CityPass, is de New York C3 niet helemaal een boekje zoals we gewend zijn. De pas wordt alleen verkocht op citypass.com en is een mobiele pas die je bij je kunt dragen op jouw smartphone. Als je geen smartphone hebt kun je de voucher met de barcode uitprinten. Als bezoeker kun je de barcode bij die populaire attracties in de Big Apple gebruiken. Je kunt zelf kiezen welke attracties je wilt bezoeken in een willekeurige volgorde en dit hoef je niet op te geven als je de pas aanschaft.


De mobiele pas New York C3 mobiele kost $71 voor volwassenen en $51 voor kinderen met een leeftijd van 4-12. Bezoekers die de pas gebruik maken van de pas besparen tot 25% op de kosten van de aankoop van de individuele toegangskaarten. Elke pas is geldig voor 9 opeenvolgende dagen en begint op de eerste dag van gebruik.

Al bijna 20 jaar zijn CityPass ticket boekjes en toelatingskaarten de beste producten voor reizigers die topattracties van een bestemming willen bezoeken onder het genot van een aanzienlijke besparing. CityPass boekjes, die door 97% van de klanten worden aanbevolen, zijn beschikbaar voor New York, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Houston, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Southern California, Tampa Bay en Toronto. Voor meer informatie bezoek je CityPASS.com.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.