Fokker Terminal opnieuw omgebouwd tot Verre Reizen Event

Van een camperreis door Californië tot een privéreis in Maleisië, en van een groepsreis in Zuid-Afrika tot een rondreis door Peru. Iedereen, die inspiratie wil opdoen voor een verre droomreis, meteen wil boeken of binnenkort al in het vliegtuig zit, gaat naar het Verre Reizen Event in Den Haag. Reisliefhebbers kunnen op 22 en 23 oktober 2016 met al hun vragen en wensen terecht bij reisspecialisten, touroperators en verkeersbureaus om compleet voorbereid het verre avontuur tegemoet te gaan.

alpaca-bergen-uitzicht

Van Peruaanse dansers, het bezichtigen van een echte Amerikaanse camper en internationale hapjes en drankjes, tot levendige presentaties en films over meer dan 200 landen buiten Europa; in een heerlijke vakantiesfeer maken bezoekers een onvergetelijke wereldreis. Zowel grote touroperators als Djoser, Tenzing Travel, FOX, 333Travel en De Jong Intra Vakanties, als de specialistische kleinschalige reisorganisaties zijn aanwezig. Bezoekers kunnen hier hun ideale reis op maat laten samenstellen, waarbij er persoonlijke aandacht is voor alle wensen en ideeën, hoe bijzonder of exotisch de bestemming ook is.

 

 

De wereld aan je voeten

Het Verre Reizen Event is inmiddels uitgegroeid tot een beurs van formaat. Tijdens deze derde editie wordt een recordaantal van 5000 bezoekers verwacht. Of je nu geïnteresseerd bent in een bijzondere trip door Sri Lanka, een luxe vakantie in Marokko, een avontuurlijke reis door Zambia of een sportieve tocht in Australië; reisspecialisten geven informatie en praktische tips hoe de mooiste plekken ter wereld ontdekt kunnen worden, wat de beste accommodaties zijn en met welk budget je rekening moet houden.

 

 

Ervaren globetrotters ontdekken welke plekken ze nog gemist hebben, maar ook wie voor het eerst de stap buiten Europa waagt, kan hier met alle vragen terecht.

Fotoworkshops

Getaway Travel verzorgt speciaal voor het Verre Reizen Event diverse fotoworkshops. Ideaal om eindelijk eens te horen hoe je, met welke camera dan ook, de meest geweldige foto’s kunt maken voor de mooiste herinneringen. Getaway Travel vraagt bezoekers hun reisverhalen, foto’s en video’s te delen, zodat anderen hiervan kunnen profiteren. Getaway doneert bij elke ontvangen reiservaring een bedrag aan Justdiggit, dat projecten tegen klimaatverandering ondersteunt.

Win een reis

Natuurlijk is er op het Verre Reizen Event ook wat te winnen. Bezoekers maken bijvoorbeeld kans op een week gratis camperhuur in de Verenigde Staten, verzorgd door WorldWide Campers. Daarnaast geven 333Travel en KLM een compleet verzorgde, 14-daagse rondreis door Thailand voor twee personen weg.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.