Dallas

Dallas is een moderne stad met een groot aanbod aan winkels en restaurants, maar het staat vooral bekend als het Mekka voor architectuur- en kunstliefhebbers. Deze 3e grootste stad van Texas heeft het grootste kunst district van de staat. Het is ook de stad waar John F. Kennedy werd vermoord, de musea over zijn leven en de moord geven de stad een bijzonder historisch karakter.

Skyline Dallas

De skyline van Dallas

Reizen naar Dallas

Reis je per auto vanaf de luchthaven Dallas Fort Worth naar Dallas? Het stadscentrum is goed bereikbaar en staat duidelijk aangegeven, ook zijn er veel goede parkeergelegenheden in de stad aanwezig. Maak je liever gebruik van de taxi? In Dallas rijden vele taxi’s voor een betaalbare prijs, het is ook mogelijk een taxi te reserveren.

Vliegtickets naar Dallas

Zowel KLM als Delta vliegen naar de luchthaven Dallas Fort Worth bij Dallas. Op verkeersbureaus.info vind je voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar DFW. Bekijk de ticket aanbiedingen!
klm-vliegtuig-dallas

Visum aanvragen voor reizen naar Dallas

Voor reizen naar Dallas
 is een ESTA aanvraag verplicht.

Hotels in Dallas

Volgens Booking.com zijn er 167 hotels in Dallas. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips.

 

 

Kunst & Cultuur in Dallas

cultuur-icoon-verkeersbureaus
Als kunstliefhebber kom je helemaal thuis in Dallas, het Art district moet je dan ook zeker niet overslaan. Struin door de bijzondere wijk en bewonder de bijzondere architectuur. Na de wandeling is een bezoek aan het Dallas museum of Art met een lokale kunstcollectie zeker de moeite waard.

The Sixth floor museum

In dit museum krijg je inzicht in het sociale en politieke landschap uit de tijd van John F. Kennedy en een diepere kijk in zijn leven. Neem daarna een rondleiding door complottheoretici die je alles vertellen over ooggetuigen tijdens de moord op de voormalig president.

The Sixth floor museum

Het The Sixth floor museum

Winkelen in Dallas

shopping-icoon-verkeersbureausIn het grote winkelcentrum Galleria Dallas vind je de meest uiteenlopende winkels van betaalbare winkels zoals de Zara, maar ook luxe winkels als Louis Vuitton en Tiffany & Co. Winkel je liever in de buitenlucht? Dan is het winkel district in West Village iets voor jou, dit is het meest bruisende winkelgebied van de stad.

Galleria Dallas

Galleria Dallas

Voor vintage liefhebbers is het Bishop Art District de ultieme plek en ben je op zoek naar een Western outfit? Dan vind je bij Wild Bill’s Western Store alles wat je nodig hebt.

Cowboy look in Dallas

Cowboy look in Dallas

american-airlines-dallas-fort-worthvliegtuig-taxi-dallas-airport
dallas-fort-worth-luchthaven

Skylink op Dallas Fort Worth

Skylink op Dallas Fort Worth

Vervoer in Dallas

vervoer-icoon-verkeersbureausEr zijn talloze buslijnen in Dallas, met de Daypass (dagkaart) kun je onbeperkt reizen met de bus en de trein. De belangrijkste bezienswaardigheden in Dallas liggen op loopafstand van de bushaltes en treinstations.

De trolley in Dallas

De trolley

South side on LaMar in Dallas

South side on LaMar

Cathedral Ontario de Guadalupe DAllas

Cathedral Ontario de Guadalupe

dallas-farmers-market

dallas-john-neely-bryan-cabin-foto-dallas-cvb

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Dallas

Dallas Convention & Visitors Bureau

75201 Texas Dallas
325 North St. Paul Street
Verenigde Staten
Telefoon: +12145711316
URL: http://www.visitdallas.com


Twitter: https://twitter.com/visit_dallas
Facebook: facebook.com/lapalmaturismo
YouTube: youtube.com/user/DallasCVB
Pinterest: pinterest.com/dallascvb
Instagram: instagram.com/lapalmaturismo

 

Neem contact op met Verkeersbureau Dallas

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!
  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Dallas

  • Dallas Convention & Visitors Bureau