Dallas

De slogan van Dallas – “Big Things Happen Here” – omschrijft precies de dynamiek van een stad die gebouwd is op de pioniersgeest en grote dromen van weleer en nog steeds de sfeer ademt dat alles mogelijk is. De stad maakt een heuse renaissance door. Investeringen van meer dan USD 20 miljard in verschillende projecten in de stad dragen bij aan het verder ontwikkelen van de rijke diversiteit van de stad.

The Traveling man

The Traveling man

In Dallas vind je het grootste stedelijke kunstdistrict van de VS, talloze luxe accommodaties, de beste winkels in het zuidwesten, uitstekende restaurants en vijftien verschillende uitgaansdistricten die elke een heel eigen speciale sfeer hebben.

De 3e grote stad van Texas heeft het grootste kunstdistrict.

Het is ook de stad waar John F. Kennedy werd vermoord, de musea over zijn leven en de moord geven de stad een bijzonder historisch karakter.

Skyline Dallas

De skyline van Dallas

Reizen naar Dallas

Reis je per auto vanaf de luchthaven Dallas Fort Worth naar Dallas? Het stadscentrum is goed bereikbaar en staat duidelijk aangegeven, ook zijn er veel goede parkeergelegenheden in de stad aanwezig. Maak je liever gebruik van de taxi? In Dallas rijden vele taxi’s en Ubers voor een betaalbare prijs, het is ook mogelijk een taxi te reserveren.

Vliegtickets naar Dallas

Zowel KLM als Delta vliegen naar de luchthaven van Dallas Fort Worth via een korte overstap. Wil je direct naar Dallas/Fort Worth International Airport DFW vliegen boek dan een ticket bij American. Je vliegt in 10,5 uur rechtstreeks naar Dallas. Dallas heeft ook een lokale airport, Dallas Love Field Airport. Hierop vliegen alleen binnenlandse vluchten. Op verkeersbureaus.info vind je voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar DFW. Bekijk de ticket aanbiedingen!
klm-vliegtuig-dallas

Visum aanvragen voor reizen naar Dallas

Voor reizen naar Dallas
 is een ESTA aanvraag verplicht. Zonder geldig e-visum voor Dallas kun je niet afreizen naar Dallas en mag je de stad niet in reizen.

 

Dit zijn de hotspots van Dallas

Download nu handige tips over Dallas. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

Hotels in Dallas

Volgens Booking.com zijn er 167 hotels in Dallas. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips.

 

 

Kunst & Cultuur in Dallas

cultuur-icoon-verkeersbureaus
Als kunstliefhebber kom je helemaal thuis in Dallas, het Art district moet je dan ook zeker niet overslaan. Struin door de bijzondere wijk en bewonder de bijzondere architectuur. Na de wandeling is een bezoek aan het Dallas museum of Art met een lokale kunstcollectie zeker de moeite waard.

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

The Sixth floor museum

In dit museum krijg je inzicht in het sociale en politieke landschap uit de tijd van John F. Kennedy en een diepere kijk in zijn leven. Neem daarna een rondleiding door complottheoretici die je alles vertellen over ooggetuigen tijdens de moord op de voormalig president.

The Sixth floor museum

Het The Sixth floor museum

Winkelen in Dallas

shopping-icoon-verkeersbureausIn het grote winkelcentrum Galleria Dallas vind je de meest uiteenlopende winkels van betaalbare winkels zoals de Zara, maar ook luxe winkels als Louis Vuitton en Tiffany & Co. Winkel je liever in de buitenlucht? Dan is het winkel district in West Village iets voor jou, dit is het meest bruisende winkelgebied van de stad.

Galleria Dallas

Galleria Dallas

Voor vintage liefhebbers is het Bishop Art District de ultieme plek en ben je op zoek naar een Western outfit? Dan vind je bij Wild Bill’s Western Store alles wat je nodig hebt.

Cowboy look in Dallas

Cowboy look in Dallas

american-airlines-dallas-fort-worthvliegtuig-taxi-dallas-airport
dallas-fort-worth-luchthaven

Skylink op Dallas Fort Worth

Skylink op Dallas Fort Worth

Vervoer in Dallas

vervoer-icoon-verkeersbureausEr zijn talloze buslijnen in Dallas, met de Daypass (dagkaart) kun je onbeperkt reizen met de bus en de trein. De belangrijkste bezienswaardigheden in Dallas liggen op loopafstand van de bushaltes en treinstations.

De trolley in Dallas

De trolley

South side on LaMar in Dallas

South side on LaMar

Cathedral Ontario de Guadalupe DAllas

Cathedral Ontario de Guadalupe

dallas-farmers-market

dallas-john-neely-bryan-cabin-foto-dallas-cvb

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Dallas

Dallas Convention & Visitors Bureau

325 North St. Paul Street
75201 Dallas, Texas
Verenigde Staten
Telefoon: +12145711316


Twitter: https://twitter.com/visit_dallas
Facebook: facebook.com/visitdallas
YouTube: youtube.com/user/DallasCVB
Pinterest: pinterest.com/dallascvb
Instagram: instagram.com/visit_dallas

 

Neem contact op met Verkeersbureau Dallas

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Dallas

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*