Geniet van Secret Escapes in Azië

Secret Escapes gaat uitbreiden in Azië en start met de lancering van websites in Singapore, Hong Kong, Maleisië en Indonesië. De uitbreiding naar Azië is het gevolg van een investering van 60 miljoen dollar in 2015, door Google Ventures en Octopus Ventures en maakt deel uit van Secret Escapes’ internationale groeiplannen.
secret-escapes-bali-azie

Secret Escapes is het afgelopen jaar begonnen in nieuwe markten zoals Nederland, België, Spanje en Italië en het bedrijf plant verdere uitbreiding in onder andere Noord-Amerika.

subtitel

Sinds de start in 2011 heeft Secret Escapes – dat haar leden exclusieve kortingen tot wel 70 procent biedt op luxe hotels en vakanties – zichzelf op de kaart gezet als succesvolle startup in de luxe reisbranche. Secret Escapes verkocht al meer dan 3,6 miljoen hotelovernachtingen en beschikt over 28 miljoen internationale leden, waarvan 750.000 in Nederland. Secret Escapes heeft sinds 2011 een gemiddelde omzetgroei van 230 procent per jaar met een totale omzet van ruim 650 miljoen dollar.

 

 

Alex Saint, CEO van Secret Escapes in Londen: “Azië is lange tijd ons toekomstdoel geweest, dus we zijn erg enthousiast dat we nu kunnen uitbreiden naar Singapore, Hong Kong, Maleisië en Indonesië. De recente investering van 60 miljoen dollar helpt ons om onze ambitie om een echt internationaal bedrijf te worden te realiseren. Dankzij de investering kunnen we de mogelijkheden in Azië ontdekken, doorgaan met onze Europese uitbreiding en een goede start in de Verenigde Staten maken.

 

 

Saint vervolgt: “Wij willen voor consumenten de nummer één-bestemming zijn als het gaat om het oriënteren op betaalbare luxe vakanties en het lijkt erop dat daar in Azië een grote vraag naar is. Met deze uitbreiding gaan we een nieuwe groep Secret Escapers bereiken, gaan we nieuwe samenwerkingen aan met hotels en breiden we ons aanbod in Azië uit voor onze bestaande leden. Er is nog een aantal gebieden in Europa waar we niet actief zijn, dus wij gaan ook de mogelijkheden voor uitbreiding dichter bij huis onderzoeken.”
secret-escapes-maleisie-azie

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.