Vakantiexperts maakt van elke vakantie een ontdekking

Dat de klant bij zijn reisbureau steeds meer op zoek gaat naar ultiem maatwerk, heeft VakantieXperts als geen ander begrepen. De reisorganisatie met 220 vestigingen verspreid over heel Nederland biedt alle mogelijke bouwstenen om een droomreis samen te stellen.

australie-great-ocean-road

De reisexperts overtreffen alle verwachtingen en zoeken nét dat ene speciale hotel, die unieke treinreis of dat bijzondere, onontdekte plekje dat de vakantie tot een ware ontdekking maakt.

Al 10 jaar bron van inspiratie

VakantieXperts mag dan nog een relatief ‘jonkie’ zijn in de reiswereld (oprichting in januari 2006), de reisorganisatie is al 10 jaar een bron van inspiratie. VakantieXperts volgt de trends op het gebied van reizen op de voet en brengt deze onder andere tot uiting in haar aanbod en in een schitterende brochure, van waaruit de lezer zelf zijn ultieme reis kan samenstellen. Diverse VakantieXperts- reisbureaus organiseren inspiratieavonden waar gasten ideeën kunnen opdoen rondom een bepaald thema, zoals “Australië en Nieuwzeeland”, “Scandinavië en IJsland” of “Luxe reizen”. Onder het genot van bijpassende food & drinks worden de mooiste reisverhalen en – tips uitgewisseld.

 

ZIE OOK: D-Reizen 50 jaar jong en klaar voor de toekomst

 

Eten is reizen op je bord

Marjan Ippel (Talkin’ food) – foodtrendwatcher en reiziger – ziet reizen en food als onlosmakelijk met elkaar verbonden. “De manier waarop we met eten bezig zijn, heeft onze manier van reizen direct beïnvloed: duurzaam, lokaal, fair, traditioneel, authentiek. Beide liggen in elkaars verlengde. Eten is reizen op je bord.”

 

 

Nieuwe website én community

Op 1 mei lanceert VakantieXperts haar nieuwe website: www.vx.nl. Daar vindt de bezoeker alle mogelijke reisbestemmingen om alvast in de ultieme vakantiestemming te komen. Als klant kun je vanaf dat moment online een afspraak maken met het VakantieXperts reisbureau in de buurt. Op diezelfde datum start www.reiskompas.nl, een online community waar gastbloggers hun reiservaringen, mooiste plekjes en leukste tips met elkaar kunnen delen.

Trends in reizen (top 5):

  • 1. Duurzame bestemmingen (37%)
  • 2. Onontdekte plekken op aarde (36%)
  • 3. Ruimtereis door het heelal (9%)
  • 4. Onderwater reizen (8%)
  • 5. Noord/Zuidpool (8%)

(bron: DirectResearch, maart 2016)

 

 

Comments are closed.