D-Reizen 50 jaar jong en klaar voor de toekomst

D-reizen bestaat dit jaar 50 jaar en is toekomstgerichter dan ooit. Met innovatieve ontwikkelingen als Virtual Reality en een nieuw winkelconcept speelt D-reizen optimaal in op de wensen van de toekomstige klant. Zodat deze zich druk kan blijven maken om … niks!

D-reizen 50 jaar

D-reizen 50 jaar

Alles onder één dak

Door de wensen van reizigers al vijftig jaar centraal te stellen, is D-reizen uitgegroeid tot de grootste en meest bekende onafhankelijke reisorganisatie van Nederland met ruim 200 winkels, meer dan 1000 reisassistenten en het grootste reisaanbod onder één dak. Daarmee is het merk een spreekwoordelijke boodschappenwinkel met een compleet aanbod tegen een aantrekkelijke prijs, waardoor de klant slim, snel en gemakkelijk het beste van D-reizen kan boeken.

 

ZIE OOK: Toekomstige reiziger zoekt duurzame bestemmingen en onontdekte plekjes

 

Future proof

D-reizen heeft het vizier voortdurend op de toekomst gericht. De organisatie is de eerste in de reiswereld die Virtual Reality op grote schaal toepast in haar reiswinkels. De VR-bril biedt een optimale beleving aan de klant die hiermee zijn droombestemming van wel heel dichtbij meemaakt. Vanaf mei introduceert D-reizen bovendien een nieuw winkelconcept. In deze ‘future proof’ reiswinkel komt de klant binnen in een wereld van gezellige warmte en persoonlijke reisinspiratie. De nieuwe winkels hebben de perfecte balans tussen het warme huiskamergevoel en een frisse, heldere uitstraling en bieden een mooie mix van ‘real’ en ‘virtual’. Onder het genot van een lekkere kop koffie kan de klant inspiratie opdoen, vakantiefoto’s delen of een virtueel kijkje op zijn reisbestemming nemen – om vervolgens de optimale persoonlijke service te krijgen van de specialisten van D-reizen.

 

 

Herinneringen zijn de nieuwe luxe

CEO van D-reizen Don Kaspers over de koers van D-reizen: “Over 5 jaar hebben we nog steeds een paar honderd reisbureaus om fysiek dicht bij het publiek te zitten. Maar niet in de klassieke opzet, de inrichting verandert. Het accent verschuift verder naar online zoeken en boeken. We zijn 24/7 bereikbaar, verbonden met een eigentijds webplatform en hebben dagaanbiedingen en allerlei verrassingsdeals om mensen op ideeën te brengen. Het toverwoord voor de toekomst blijft “ontzorgen”.
Fijne vakantieherinneringen blijven bij de reiziger langer beklijven dan materiële zaken. Herinneringen zijn de nieuwe luxe!”

 

 

Comments are closed.