Vergroot je vakantieplezier op deze aparte woonboten

Je vakantie doorbrengen aan en op het water geeft vaak net even een extra splash aan je beleving. Recreëren aan het water betekent een gevoel van vrijheid en ontspanning. Plons vanaf je terras in het meer, rivier of zee, lees eindelijk dat boek eens uit in je loungestoel op het dek en komt tot rust door het geluid van het kabbelende water. Zoek je een keer een aparte woonboot om de vakantie door te brengen, online verhuurder HomeAway maakte een selectie van enkele bijzondere vakantieadressen op het water.
woonboter-vakantie-bed

Modern drijvend vakantiehuis aan de Oostzee

Genieten van vrij uitzicht in Duitsland op de Oostzee kan in dit moderne en knus ingerichte drijvende vakantiehuis dat bereikbaar is via een eigen aanlegsteiger. Het beschikt over 3 verdiepingen, een groot terrasdek en de open keuken is geïntgreerd in de ruime woonkamer. Er zijn vijf slaapplaatsen en een comfortabele badkamer.
woonboot-oostzee.jpg

 

ZIE OOK: Beleef romantisch Frankrijk vanaf het water

 

Strakke woonboot met infrarood sauna in Duitsland

Aan de noordkust van Duitsland tegen de Poolse grens ligt een charmante woonboot in de haven van Ueckermünde. Een modern en strak interieur met twee slaapkamers en in de huiskamer een slaapbank waardoor het geschikt is voor 4 tot 5 personen. Op het dak is een terras van 30m² en wil je eens lekker zweten, de woonboot beschikt over een infraroodcabine.
strakke-woonboot-duitsland

 

 

Een oase van rust in de Bahama’s

‘It’s better in the Bahama’s’ – tegen deze slogan van het verkeersbureau kun je weinig inbrengen wanneer je je vakantie doorbrengt op het eiland Andros in de Bahamas in Zuid-Amerika. De houten woonboot Sunset Point ligt in een kreek, heeft twee verdiepingen, drie slaapkamers, een grote lounge en veel buitenruimten. Ben je op zoek naar een ultieme rustplek met kristalhelder water en mogelijkheden om te zwemmen, vissen, kajakken en ’s avonds op een ligstoel de sterrenhemel te bewonderen, dan is deze locatie een aanrader. De woonboot ontleent zijn naam aan de geweldige zonsondergangen die hier te zien zijn.
woonboot-bahamas

Jacuzzi op het achterdek

In het Canal du Midi onder Bordeaux in Frankrijk ligt een prachtig verbouwde schuit met een tweepersoons slaapkamer met privé douche en bad, een slaapkamer met een bed en een babybox. Maar je zult voornamelijk buiten willen vertoeven op het terrasdek van 50m² met een jacuzzi. Wifi is beschikbaar in het benedendek. Het ontbijt wordt tussen 8.30 en 11.00 uur aan boord gebracht. Fietsen kunnen worden gehuurd om langs het kanaal te fietsen.
jacuzzi-achterdek

Varen en overnachten in stijl in Berlijn

Een paar dagen Berlijn verkennen en dan een weekje rondvaren in een kekke woonboot over rivieren en meren. U zult bekijks hebben want dit is een zeer moderne woonboot qua exterieur en interieur. Grote raampartijen verzekeren een goed uitzicht, er is slaapplaats voor zes personen, 1 badkamer en een toilet en een groot zonnedek terras. Je hebt geen vaarbewijs nodig en je kunt zelfs tot aan steden als Potsdam en Brandenburg varen.
woonboot-berlijn

Sleepless in Seattle

Het woord ‘woonboot’ doet in dit geval wat afbreuk aan deze accommodatie in Lake Union in Seattle in USA. Deze woning was onlangs te zien het programma ‘Ultimate Homes’ op Discovery Channel. En ook het woord ‘sleepless’ zal niet van toepassing zijn want hier slaap je als een roos. Het betreft een volledig gerenoveerde drijvende villa van twee verdiepingen met 3 slaapkamers, 2 badkamers , hot tub, internet en een strak interieur.
woonboot-seattle

Zeeziekvrij op woonboot in Edinburgh

Heb je snel last van zeeziekte, dan zou je in deze woonboot in Schotland moeten overnachten. Het Four Sisters Boatel is zo gebouwd dat je geen last hebt van kabbelend water. In overleg mag ook een huisdier mee aan boord.
woonboot-edinburgh-schotland.jpg

Drijvende vakantiehuizen in Limburg

Stijgt het water in de Maas, dan stijgen deze drijvende woning mee. Dat staat als een paal boven water met het slimme ontwerp van deze markante drijvende vakantiehuizen in Echt-Susteren in Limburg. Ruime woonkamers, sfeervolle aankleding, drie slaapkamers en een ruim terras. Neem je eigen boot mee en je kunt mooie boottochtjes maken door het Maasplassengebied. Ook steden als Thorn, Maastricht en Roermond zijn goed te bereiken.
drijvende-vakantiehuizen-limburg

Een villa op het water in San Diego

De San Diego baai is een van de mooiste natuurlijke havens in Amerika en de stad zelf is zeker de moeite waard om te verkennen. Voor kinderen zijn de attractieparken San Diego Zoo, Balboa Park en Sea World aanraders. Combineer het met mooie stranden en een walvis spotten excursie en je vakantie in deze ultramoderne woonboot wordt een avontuur om niet snel te vergeten. Het heeft een mooie open keuken, een slaapkamer en twee badkamers. Geschikt voor 4 personen.
water-villa-sandiego

Uitzicht op Amsterdamse gracht

Uiteraard ontbreekt Amsterdam niet in het woonbotenaanbod. Aan de Da Costakadegracht ligt een ruime woonboot van 15 meter lengte en 5 meter breedte met twee slaapkamers en een badkamer, volledig uitgeruste keuken en vloerverwarming. Op het dak een terras.
woonboot-uitzicht-amsterdam

Comments are closed.