Zes wereldsteden met vijfsterrenhotels voor € 150 of minder per nacht

Volgens de laatste Hotel Price Index van Hotels.com stegen betaalde hotelkamerprijzen wereldwijd met 1% gedurende de eerste helft van 2015 • Europese reizigers betaalden in de eerste helft van 2015 € 150 of minder voor een nacht in een vijfsterrenhotel in Caïro, New Delhi, Istanbul, Pisa, Tallinn en Warschau • In Amsterdam kregen zij voor hetzelfde bedrag slechts drie sterren

Een nachtje in dit bed voor minder dan 150 euro, het is mogelijk!

Een nachtje in dit bed voor minder dan 150 euro, het is mogelijk!

Slapen in een groot en zacht bed, wakker worden met een heerlijk ontbijt en ontspannen in het welnesscentrum van het hotel. Het zijn de luxe faciliteiten waardoor u optimaal kunt genieten van een hotelovernachting. Maar een luxe verblijf in een hotel hoeft niet duur te zijn. Hoewel uit de Hotel Price Index™ van Hotels.com™ blijkt dat hotelkamerprijzen in de eerste helft van 2015 wereldwijd met 1% stegen, hadden Europese reizigers in enkele populaire bestemmingen aan drie briefjes van vijftig genoeg om in een vijfsterrenhotel te overnachten. In deze betaalbare wereldsteden kreeg u meer sterren voor minder.

 

ZIE OOK: Benidorm: ook voor luxe paradepaardjes

 

Uzelf flink in de watten leggen in een riant hotel, maar genoeg budget overhouden om tijdens uw verblijf ook andere leuke dingen te doen? U bent de koning te rijk in het Poolse Warschau, waar Europese reizigers in een vijfsterrenhotel gemiddeld slechts € 104 per nacht betaalden*. Ook in Pisa (€ 143) genoten reizigers net een beetje meer dankzij de lage prijs voor een overnachting in een vijfsterrenhotel. De rekening bleef ook onder de € 150 per nacht in de wereldsteden Tallinn (€ 144), Caïro (€ 148), New Delhi (€ 149) en Istanbul (€ 149).

 

 

Drie sterren in Amsterdam

In eigen land betaalden Europese reizigers gemiddeld € 139 per nacht voor een driesterrenhotel. In Amsterdam kostte een tweesterrenhotel € 112 per nacht. Voor € 171 per nacht hadden zij een kamer in een viersterrenhotel en voor een Amsterdams vijfsterrenhotel betaalden zij € 263 per nacht.

Zes wereldsteden waar Europese reizigers in de eerste helft van 2015 € 150 of minder betaalden voor een nacht in een kamer van een vijfsterrenhotel:

*Gemiddelde prijzen betaald per nacht inclusief belastingen en toeslagen.

Comments are closed.