Gratis ‘Beldagen’ groot succes

Vliegticket vergelijker VliegenNaar organiseerde deze week voor het eerst de ‘Beldagen’: een initiatief waarbij de redactie en het vluchtaanbiedingen testteam van de site consumenten telefonisch ondersteunt bij het vinden van voordelig geprijsde tickets. De behoefte aan advies blijkt groot.
vliegennaar

Tickets naar Curaçao

Curaçao was de eerste bestemming waarvoor de vergelijker de ‘Beldagen’ organiseerde omdat de behoefte aan hulp en advies bij het vinden van scherp geprijsde vluchten voor Curaçao relatief erg groot is. “Tot nu toe belden al ruim 120 mensen met het actienummer” laat Caroline Ferguson, initiatiefneemster en oprichtster van de site weten.

 

ZIE OOK: Nieuwe tool onthult goedkoopste vliegtickets

 

De meeste vragen kreeg de site op de eerste beldag die exclusief was voor Curaçao Flight Alert abonnees; de gratis e-mail service die consumenten attendeert als airlines nieuwe aanbiedingen publiceren die voldoen aan hun wensen. “We zijn blij dat we zoveel mensen extra hebben kunnen helpen en het was voor de medewerkers vooral ook erg leuk om zoveel vaste gebruikers ook eens telefonisch te spreken”, aldus Ferguson. “We hebben dan ook meteen besloten om van de ‘Beldagen’ een vast item te maken”.

Volgende Beldagen voor Thailand en Suriname

De volgende Beldagen zijn voor Thailand op 6 en 7 augustus en een week later op 13 en 14 augustus voor Suriname. De vliegexperts op de redactie en het testteam zijn dan wederom van 09.00 tot 17.30 uur bereikbaar op 020-7630554.

 

 

Comments are closed.