Nieuwe tool onthult goedkoopste vliegtickets

Consumenten blijken vaak moeite te hebben vliegticket aanbiedingen te boeken op de websites van reisorganisaties. De beste deals zijn vaak moeilijk te vinden, daarom heeft VliegenNaar de Deal Date Spotter gelanceerd. Een tool die je direct de voordeligste reisdata toont.

Op vliegennaar kun je de goedkoopste vliegtickets vinden

Op vliegenNaar kun je de goedkoopste vliegtickets vinden

Er is weinig zo frustrerend als een mooie vliegticketaanbieding die, als je probeert te boeken, onvindbaar blijkt. “Elke dag bellen mensen voor hulp bij het boeken van een voordelige vluchtaanbieding”, aldus Michael Takes van het testteam van VliegenNaar. “De meest gehoorde vraag is dat actieprijzen niet of in ieder geval niet makkelijk terug te vinden zijn op de websites van veel reisorganisaties. Daar wilden we bij helpen”.

 

ZIE OOK: Vliegticket boeker betaalt vaak teveel

 

De data waarop je goedkoop kunt vliegen voor 1.096 bestemmingen

De vliegexperts van vergelijker publiceren nu dagelijks voor 1.096 luchthavens de voorbeelddata die in de 24 uur daarvoor gevonden zijn en waarop je echt voordelig kunt vliegen. “Met name voor mensen die flexibel zijn met hun reis data is dit een geweldig hulpmiddel,” zegt Michael. “Veel van onze vaste bezoekers hebben een tweede huis of familie in het buitenland. Die vliegen bij voorkeur als de prijzen laag zijn en dan is de Deal Date Spotter ideaal. Maar ook als je altijd al eens naar een bepaalde stad wilde, maar niet teveel wilt uitgeven kun je veel plezier hebben van de Deal Date Spotter. Het maakt goedkope tickets vinden heel eenvoudig voor een flexibele reiziger.”

 

 

Hoe werkt het?

Kies op de homepage van VliegenNaar.nl je bestemming en vink ‘Ik ben flexibel en op zoek naar de goedkoopste tarieven en aanbiedingen’ aan. Je krijgt nu het overzicht met de beste acties voor jouw bestemming te zien met direct rechts daarvan de Deal Date Spotter met voorbeelddata. Door te klikken op een datum die je aanspreekt kun je ook direct de prijzen voor die datum bij de verschillende reisorganisaties vergelijken. Gemak dient immers de mens.

Over VliegenNaar.nl

VliegenNaar.nl is een innovatief vliegticketvergelijkplatform van Leads2Travel B.V. De doelstelling van het bedrijf is vluchtaanbiedingen vergelijken makkelijker en leuker te maken. Zo maakten al meer dan 250.000 mensen gebruik van de populaire gratis Flight Alert e-mail service, die consumenten attendeert op het moment dat er een aanbieding is die voldoet aan jouw wensen. Je hoeft alleen maar een bestemming en budget in te stellen. Uniek is ook het VliegenNaar.nl testteam, dat elke dag vliegticket deals checkt die té voordelig lijken.

Comments are closed.