Dit was er populair deze week op reisgebied

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld! Veel leesplezier!
5 best gelezen artikelen

Je laatste kans voor een bezoek aan de Keukenhof in 2015

De Keukenhof in Lisse is nog een paar dagen open. Contributor Grietje ging naar Nederlands trots om met eigen ogen de tulpenvelden te ontdekken. Lees haar blog.

Tulpen in de Keukenhof

 

Dauwtrappen met Hemelvaart

Onze redactie zocht uit waarom we “fietsen zijn” met Hemelvaart en wat de achtergrond van dauwtrappen is. We ontdekten dat Hemelvaartsdag het toetje voor de fietsliefhebber is. Ontdek waarom in de special.

veluwe-fietsen-banner

 

Trans-Atlantische vluchten met WOW air vanaf € 159

De Ijslandse low-cost airline WOW kwam deze week met het nieuws dat ze vluchten naar Amerika gaan aanbieden vanaf €159 voor een enkele reis! Je kunt deze tarieven nu al boeken en in het najaar heel voordelig vliegen naar Washington D.C of Boston.

Skulí Morgensen, CEO van WOW

Skulí Morgensen, CEO van WOW

 

Club med herontdekt door Contributor Fred

Contributor Fred van Eijk is niet alleen travelblogger, maar ook TV presentator en general manager van Travel Counsellors Nederland. Hij kreeg goedkeuring van zijn personal trainer om een week in Club Med Palmiye door te brengen en vloog naar Turkije om te genieten van een all-inclusive service op hoog niveau.

fred-van-eijk-club-med-palmiye-kemerturkije-pool

 

 

Het W-hotel Amsterdam zoekt insiders

Het nieuwe W-hotel Amsterdam is een zoektocht gestart naar de W Insider. Hij of zij brengt internationale jetsetters en lokale trendsetters in contact met “what’s new and next” op het gebied van mode, design, muziek en entertainment. Kijk hoe jij mee kunt doen.

w-hotel-amsterdam-room

 

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief.

Comments are closed.