Je laatste kans voor een bezoek aan de Keukenhof in 2015

Contributor Grietje ging naar Nederlands trots de Keukenhof om met eigen ogen de tulpenvelden te ontdekken. De 7 miljoen bloeiende tulpen waren voor deze Belgische en de andere toeristen een lust voor het oog. Ze heeft het er nu nog over op haar Twitter account.
IMG_3738

Inderdaad, stel een bezoekje aan het mooie Keukenhof zeker niet uit, want binnen 10 dagen sluit de mooiste tuin van Nederland weer haar deuren voor een jaar. Keukenhof, gesitueerd in Lisse, ligt slechts zo’n 40 kilometer buiten Amsterdam. Als internationale showvenster van de Nederlandse sierteelt trekken de tuinen tijdens de lente heel wat bloemenliefhebbers aan, zowel uit binnen- als buitenland. Nu wat wil je, met meer dan 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen.

Als fervent tulpenfan trok ik onlangs op een zonnige zondag richting Keukenhof. Mijn liefde voor bloembollen werd alleen maar groter. Verfijnde ontwerpen, prachtige kleurenpaletten, mijn ogen werden enorm verwend tijdens een bezoekje Keukenhof. Hieronder mijn fotoverslagje van een middagje Keukenhof. Ik wil me alvast vooraf excuseren voor de bloemen-overload.

IMG_7640

IMG_3684

IMG_3630< IMG_3725< IMG_3732

IMG_7645

IMG_3617

IMG_3649

IMG_3618

IMG_3701

IMG_3670

IMG_3678

Tip: Als je na je bezoekje Keukenhof nog steeds niet genoeg hebt van bloemen, wandel of fiets dan zeker ook door de bloemenvelden rond de tuinen. Prachtig om te zien.
Keukenhof
Stationsweg 166A
2161 AM Lisse
Elke dag geopend van 8u tot 19u30

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *