De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld met onder andere fashion tips van Contributor Fred en de nieuwe fietsroute in Frankrijk. Veel leesplezier!

Velofrancette, Nieuwe Fietsroute Normandië-Atlantische kust

Wie van Frankrijk én van fietsen houdt, kan deze zomer zijn hart ophalen: aanstaande juni wordt La Vélo Francette® in gebruik genomen, een goed gemarkeerde fietsroute van 630 kilometer door de prachtigste landschappen van West-Frankrijk, van Ouistreham naar La Rochelle. Lees hier het hele artikel.

Coulon, V43, dep79, Poitou-Charentes, France

Nieuwe Griekse regering investeert in All-inclusive vakantie

Vandaag heeft de nieuwe Griekse minister van toerisme, Mw. Elena Kountoura een verklaring afgegeven over all–inclusive vakanties en toerisme naar Griekenland. Lees hier het hele artikel.

Griekenland op de Vakantiebeurs 2015 in Utrecht

Griekenland op de Vakantiebeurs 2015 in Utrecht

When Fashion Travels

Ieder jaar, in de maanden januari en juli, verandert deAmsterdamse Westergasfabriek in het Mekka van de Nederlandse modewereld door de halfjaarlijkse Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Tijdens dit inspirerende evenement worden gloednieuwe collecties gepresenteerd, wordt er volop genetwerkt, is het zien en gezien worden en vloeien de vers gemaakte scroppino’s en de droge witte wijn rijkelijk. Lees hier het hele artikel geschreven door Contributor Fred.

Rugzak Aziz Bekkaoui

Rugzak Aziz Bekkaoui

Fietsrondje februari: De smokkelroute Achterhoek/Münsterland/Twente

Ten zuidoosten van Haaksbergen steekt een neus van Duitsland tussen Twente en de Achterhoek. Het grensgebied is dunbevolkt met veel onontgonnen natuurgebied. Ooit was dit een ideaal terrein voor smokkelaars, maar nu voor een fietsrondje. Lees hier het hele artikel van fietsjournalist Bert Sitters.

fietsend-slingeren-op-haaksbergerveen-2

 

 

Toerisme België voor Wallonië & Brussel op de Fiets en Wandelbeurs

Op 31 januari en 1 februari staat Toerisme België voor Wallonië & Brussel op de Fiets & Wandelbeurs in de RAI in Amsterdam. Op onze stand 1 C 26 vindt u informatie over de mooiste wandel- en fietstochten in de Ardennen. Lees hier het hele artikel.

wandelen-ardennen-belgie

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief.

Comments are closed.