When Fashion Travels

Ieder jaar, in de maanden januari en juli, verandert deAmsterdamse Westergasfabriek in het Mekka van de Nederlandse modewereld door de halfjaarlijkse Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Tijdens dit inspirerende evenement worden gloednieuwe collecties gepresenteerd, wordt er volop genetwerkt, is het zien en gezien worden en vloeien de vers gemaakte scroppino’s en de droge witte wijn rijkelijk.

Rugzak Aziz Bekkaoui

Rugzak Aziz Bekkaoui

Tips van de Amsterdamse catwalk

Onlangs was ik er weer bij en spotte de modetrends voor het volgende najaar en de volgende winter. Dat lijkt nog ver weg, maar mocht je jouw winterse reis of stedentrip al aan het plannen zijn, hier wat tips, kersvers van de Amsterdamse catwalk.

 

ZIE OOK: Inspiratie voor op reis door Fred, travel en lifestyle schrijver, blogger en TV presentator

 

Aziz Bekkaoui bracht alle gasten in de sfeer van het Midden-Oosten. Niet het spanningsveld, maar zijn liefde voor de cultuur, de kleuren en de vriendschap dienden als gedurfde inspiratie voor zijn show. De rugzak van Aziz is een ideaalreisaccessoire.

Met Tony Cohen in een design hotel

Designer Tony Cohen liet zijn modellen in prachtige ontwerpen lopen, zeer geschikt voor een verblijf in een design hotel, een wandeling door een internationale stad of om je lekker warm in te pakken op een winterse vakantiebestemming.
tony-cohen-foto-jeroen-snijders

Zonnebrillen en denim, ready to board

Club Brillant toonde de meest trendy zonnebrillen. Veel brillen gebaseerd op de traditionele modellen, maar met een zeer moderne twist. Opvallende kleuren en spiegelend glas. Echte ‘eye catchers’. Tijdens deze show kwamen denim en sneakers ook uitgebreid aan bod. Kings of Indigo toonde de perfecte reis- en vakantiemode; comfortabel en onderscheidend. Nieuwe outfit aan, vliegticket erbij en gaan.

1-kings-of-indigo-collectie-foto-team-peter-stigter

 

 

2-kings-of-indigo-collectie-foto-team-peter-stigter

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *