Bomvol programma van de Rotterdamse Hotelnacht is bekend

Een Rooftop Winter BBQ, een met gin overgoten diner, of een lobby vol pop-up stores. Cocktails leren shaken van de beste bartenders (en ze opdrinken). Een crooner in de stijl van Michael Bublé of een discofeest waarvoor je je wijde pijpen uit de mottenballen moet trekken.

rotterdamse-hotelnacht

En dat is echt nog lang niet alles. Het programma van de Rotterdamse Hotelnacht is bomvol en is gelanceerd op de zevende verdieping van het nhow hotel. Dit hotel was als eerste volgeboekt. Het wordt nog lastig kiezen want wie in de nacht van 17 op 18 januari 2015 in één van de deelnemende hotels verblijft, krijgt een passe partout voor alle leuke feestjes en events die in die hotels georganiseerd worden. Eén nacht is eigenlijk niet genoeg. Hieronder de activiteiten van de deelnemende hotels.

Hilton Rotterdam Hotel

Bij Hilton kun je niet alleen genieten van een exclusief driegangen diner, je kunt ook samen met chef Stephan achter de pannen kruipen tijdens een middernachtelijke kooksessie (te regelen via de Facebookpagina van Hilton). Wie nieuwsgierig is hoe dit Rotterdamse icoon reilt en zeilt, mag een kijkje achter de schermen komen nemen.

 
ZIE OOK: Rondstruinen, proeven en genieten in Markthal Rotterdam
 

The Manhattan Hotel

In dit vijfsterren hotel verzorgt de chef een Gin Spirited Dinner van seizoensproducten. In The Lobby Lounge drink en dans je op de beats van de dj (cocktails!). Voor de dames staat een touch-up team klaar dat je make-up nog even bijwerkt voordat je het nachtleven van Rotterdam induikt. De volgende ochtend werk je een eventuele kater weg met de Manhattan Bootcamp powered by The Bootcamp Club.
manhattan-hotel-rotterdam

Tulip Inn Rotterdam

Wat past beter bij een hotel dat dankzij zijn geschiedenis en ligging scheepvaart ademt dan een captains dinner? De Hotelnacht-gast bij Tulip Inn kan een heerlijk zeemansdiner te nuttigen inclusief voor- en nagerecht voor € 17,50 per persoon.

King Kong Hostel

Het Saturday Fashion event & dinner is de wintereditie van dit unieke fashion event, waar lokale vintage en/of trendy kledingwinkels hun eigen pop-up store zullen opzetten in onze stijlvolle lobby. Het hoogtepunt van de avond is Simone’s diner – de Braziliaanse chef kookt een gastronomisch driegangen diner voor maar 10 euro! in het King Kong Hostel.
kingkong-hostel-rotterdam

SS Rotterdam

Scheep in voor één van de twee rondleidingen over dit bijzondere schip met zijn jaren vijftig interieur en blijf vooral hangen voor de nachtclub waar echte jazz zanger Baer Traa in de stijl van Frank Sinatra, Jamie Cullum en Michael Bublé zal croonen.

STROOM


Op het dak van STROOM, met uitzicht op de Euromast, geraak je in winterse sferen tijdens de Rooftop BBQ. Verwarmd door vuurkorven en door de muzikale klanken van onze DJ geniet je tijdens onze winter BBQ van choco-rum, Glühwein, Jägermeister, hotdogs, satés, burgers en bier. Met sneeuwgarantie.


Suite Hotel Pincoffs Rotterdam

Artiesten Lu Lu Doxin, Michel Ebben en Bregje Sanne Lacourt laten alle winterdepressies direct verdwijnen. Een miniconcert van wonderschone, gevoelige en klassieke liedjes met het knapperende haardvuur in de monumentale bar van Suite Hotel Pincoffs op de achtergrond.

Ibis Rotterdam City Center

Leer de kunst van het cocktails mixen van de bartenders van Ibis tijdens de Fabulous Cocktail workshop. Uiteraard mag je hem ook zelf opdrinken, proost.
ibis-hotel-rotterdam-1

The Student Hotel


Schlagers, bratwursten en glühwein en een foute après ski dresscode: alle ingrediënten voor een perfecte après ski party zijn aanwezig. Es geht sicher los!

Boutique Hotel Quartier du Port

Altijd al een hotel willen runnen? Tijdens de Rotterdamse Hotelnacht worden de gasten van Hotel Quartier Du Port een dag lang ingezet als manager, Fawlty Towers style.  Van het inchecken van nieuwe gasten tot de voorbereiding van het diner, ieder aspect van het hotelwezen komt aan bod. In de bijbehorende kookstudio mogen gasten ook zelf achter het fornuis kruipen.

H2otel

Wijde pijpen en glittertopjes in de aanslag, H2otel neemt je mee terug naar de jaren 70, 80 en 90 met swingende discohits tijdens The Best Disco Party in Town. De geweldige band PARTNERS zorgt voor de uitvoering van tal van deze golden oldies.

nhow Rotterdam

In de bar & kitchen van nhow kun je letterlijk genieten op niveau. De BAR van dit bijzondere lifestyle hotel kijkt uit op de Erasmusbrug en skyline van Rotterdam. Speciaal voor de Rotterdamse hotelnacht pakt nhow extra uit met bekende Rotterdamse DJ’s en een cocktailbar van Barrelproof. Vooraf kunnen hotelnacht-gasten dineren in de KITCHEN.
nhow-rotterdam

Holiday Inn Express Rotterdam


Niets slaapt zo lekker als een strak opgemaakt hotelbed. Maar na de Workshop Hotelbed opmaken, ligt jouw eigen bed er net zo mooi opgemaakt bij. Maar eerst slaap je natuurlijk nog een luxueus nachtje tussen de lakens van het Holiday Inn Express.

Bilderberg Parkhotel Rotterdam


Deze populaire dans en netwerkborrel mag door zijn toepasselijke naam natuurlijk niet ontbreken op de Rotterdamse Hotelnacht. Speciaal hiervoor organiseert het Bilderberg Parkhotel een mini editie van De Lobby.

citizenM Rotterdam


Het citizenM hotel trommelt voor de Rotterdamse Hotelnacht de resident dj’s op. Zoals je gewend bent kun je in dit fantastische hotel dansen tot in de late uurtjes.
 

 

citizenM Rotterdam

citizenM Rotterdam

Hostel ROOM Rotterdam

Een lekker Rotterdams bakkie drinken of tijdens een workshop een goede kop koffie leren maken. Hiervoor ben je bij Hostel ROOM aan het juiste adres. Ook organiseert het hostel een Open Mic Night. Tijdens de avond opent het ROOM podium voor talentvolle en verrassende artiesten.

Het volledige programma van de Rotterdamse Hotelnacht is te vinden op de website. Hier is tevens te vinden voor welke diners en activiteiten vooraf gereserveerd moet worden. Bij het boeken van een kamer ontvangt de gast 2 passe partouts. Daarnaast zijn de passe partouts (€ 15,00 per stuk) in aanloop naar de nacht ook los te bestellen via de website. Datum: van 17 op 18 januari 2015.

Comments are closed.