King Kong Hostel opent officieel deuren voor reizigers

Afgelopen weekend opende het gloednieuwe King Kong Hostel officieel zijn deuren. Het nieuwe boutique hostel aan de Rotterdamse Witte de Withstraat staat garant voor een unieke en comfortabele sleepover.
king-kong-hostel-rotterdam-1

Geen slaapplek is hetzelfde

Gasten kunnen verblijven in een bijzondere loft met uitzicht over de stad of in één van de (semi) privé kamers die zijn ingericht door verschillende kunstenaars en andere creatieven. De huiskamer is dé plek om te relaxen. Ook locals kunnen hier genieten van de relaxte sfeer onder het genot van een goede kop koffie, zoetigheden en homemade lemonade. King Kong Hostel in Rotterdam is de unieke uitvalbasis voor iedereen die de hipste stad van hét moment een bezoek wil brengen.

 

 

king-kong-hostel-rotterdam

Comments are closed.