Ibis Rotterdam City Centre opent deuren

ibis Rotterdam City Centre opent morgen haar deuren voor gasten. Het hotel, met 139 kamers, is gevestigd in het Wijnhavengebied. Eén bijzondere gast mocht al voor de opening in het hotel verblijven. Blogster Josie Boog van maryjosie.com woont twee weken in het ibis hotel, waarvan één week nog voor de opening van het hotel. Zij doet deze periode verslag van haar ervaringen in en rondom dit Rotterdamse hotel.

Blogger Josie

Blogger Josie


Om Josie voldoende input te geven voor haar blog organiseert ibis Rotterdam City Centre verschillende activiteiten in en rondom het hotel. Als grote aftrap nodigde Josie afgelopen weekend 19 collega-bloggers uit om samen met haar het hotel te ontdekken. De groep bloggers struinde, tijdens de door Josie en ibis georganiseerde hotspottour, de hele stad af op zoek naar hotspots. Vanaf maandag stond Josie er weer alleen voor.
20 bloggers in Ibis Rotterdam

de 20 bloggers

Inzicht in hotelervaring

Om inzicht te krijgen in de ervaring in het nieuwe hotel, vroeg ibis blogster Josie twee weken te overnachten in het hotel. Niet alleen na de opening, maar vooral ook voordat het hotel open was voor gasten. Naast het delen van ervaringen op haar blog, zal Josie het hotel ook van inzichten voorzien. Hiermee kan ibis zorgen voor een optimale gastenervaring zodra het hotel open is voor gasten.
 
ZIE OOK: Hotels tips voor Rotterdam
 
Ibis Rotterdam City Centre is gevestigd in de Wijnhaven, een gebied dat de afgelopen jaren een enorme stedelijke ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het gebied is door de veranderingen aantrekkelijk om te wonen, werken en verblijven. De bloggers die aanwezig waren bij het blogger-weekend zagen de ligging van ibis Rotterdam City Centre massaal als een uniek punt. “De ligging van het ibis Rotterdam City Centre is ideaal: vanaf station Blaak is het hooguit drie minuten lopen. Het hotel bevindt zich daarmee niet alleen in centrum Rotterdam, het ligt ook nog eens in een haven, wat de uitstraling van het gebouw iets extra’s geeft. Een echt Rotterdams tintje”, vertelt Rotterdamse blogster Kelly van de blog meisjes aan de maas.
 

 
De Wijnhaven krijgt weer een volgende impuls door dit nieuwe ibis-hotel met 139 kamers. Het hotel biedt zowel hotelgasten als omwonenden een moderne lounge area en een zonnig terras aan het water. Tegelijkertijd geeft het hotel met zijn bouwtechniek, architectuur, design en interieurconcept een nieuwe dimensie aan de hotelbranche.

Comments are closed.