5 trending topics afgelopen week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld. Veel leesplezier!

Stakingen in België betekent hinder Thalys op 24 november

Als gevolg van stakingen in België is het verkeer op het Thalys-netwerk ernstig ontregeld op maandag 24 november. Ook zondagavond 23 november en dinsdagochtend 25 november zullen enkele treinen hinder ondervinden. Lees hier het hele artikel.

thalys-trein-amsterdam-lille

Pieten maken grootste chocoladeletter ter wereld

Op zondag 23 november, de eerste dag van het nationale Pietendorp in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, is een wereldrecord gebroken. Met behulp van de chocolatiers van bakkerij Wim Koelman uit Heemskerk is er door de Pieten een chocoladeletter van drie meter hoog gemaakt. Lees hier het hele artikel.

pietendorp-grote-chocoladeletter

Denemarken op televisie in ‘Pluijms Eetbare Wereld’

In de nieuwe reeks van het televisieprogramma ‘Pluijms Eetbare Wereld’ neemt kok en culinair avonturier René Pluijm de kijker mee op reis door Europa. Lees hier het hele artikel.


Speuren naar elanden in Zweden

Als je erop let, zie je ze best vaak rijden: auto’s, caravans of campers met een elandensticker achterop. De eland is een van de bekendste symbolen van Zweden. De kans is dan ook groot dat je graag een eland wilt zien als je naar Zweden gaat. Moet lukken, toch? Lees hier het hele artikel.

Pas op, elanden verkeersbord Zuid Zweden

Fietsen in de Drentse herfst

Ook in Drenthe is de herfst ingestreden. De groene provincie kleurt langzaam rood, bruin, geel en oranje. Een ideaal moment voor een fietstocht door de veranderende natuur in het gebied waarnaar ik, na tien jaar afwezigheid, onlangs ben teruggekeerd. Lees hier het hele artikel.

Herft in Drenthe rode bladeren

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief.

Comments are closed.