De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld. Veel leesplezier!

5 best gelezen artikelen-featured

Trend rondom kurkproducten in Portugese wijnregio Alentejo

De Portugese wijnregio Alentejo staat bekend als ’s werelds grootste kurkproducent. De kurkeik groeit er volop. Hoewel de kurk al sinds de 17e eeuw als gelijknamige wijnflesdop wordt gebruikt – waar het product bekend van is – heeft zich de laatste jaren in de westerse wereld een heuse kurktrend ontwikkeld. Lees hier het hele artikel.

Beste lunchplekken met terras in Amsterdam

De zon schijnt! Het enige wat je wil is je zonnebril opzetten en ergens lekker op het terras zitten eten en drinken. En wie weet blijven hangen tot de kater wat is gezakt en dan gelijk door naar de eerste borrel. Maar waar? Waar heb je een lekker terras? Goeie broodjes? Lekkere homemade granola of de beste uitsmijter? Bekijk de top hotspots voor lunch in Amsterdam hier.

image

Fietsrondje van de maand September

Een route van 47 kilometer door de elf dorpen van de gemeente Deinze in de Leiestreek, België. Kenmerkend zijn de afgedamde slingers van de rivier de Leie, die het authentieke rivierenland karakteriseren. Onderweg: vlasverbouw, brouwerij Sint-Canarus, vers fruit, koffie met gebak bij de pottenbakker en een van de mooiste kastelen van Europa. Lees hier het hele artikel.

Attractiepark Toverland heeft magische plannen voor de toekomst


Toverland is in een vergevorderd stadium wat betreft het opstellen van een bestemmingsplan dat past bij de lange termijn visie. In deze plannen zijn voor de komende tien jaar mogelijke uitbreidingen opgenomen. Er wordt dusdanig ver vooruit gepland, om vergunningsaanvragen die in de toekomst gaan plaatsvinden hopelijk sneller te kunnen laten verlopen. Lees hier het hele artikel.

nederland-attractiepark-toverland

Kindvriendelijk kamperen

Het is algemeen bekend dat de kinderen het succes van de vakantie bepalen. Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders ook een fijne vakantie. Veel ouders kiezen daarom voor kindvriendelijke campings, het liefst met animatie. Maar zo’n kindvriendelijke camping vinden is nog niet altijd even gemakkelijk. Lees hier het hele artikel.


Voorpagina-richard

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.