Kindvriendelijk kamperen

Het is algemeen bekend dat de kinderen het succes van de vakantie bepalen. Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders ook een fijne vakantie. Veel ouders kiezen daarom voor kindvriendelijke campings, het liefst met animatie. Maar zo’n kindvriendelijke camping vinden is nog niet altijd even gemakkelijk.

Voorpagina-richard

Alle touroperators claimen goed te zijn in kindervakanties en campings in het buitenland kan je niet van te voren goed beoordelen. Vaak kom je via-via aan een adres, maar een handig overzicht met alle kindvriendelijke campings in Frankrijk en Italië was er nog niet.

Voor ouders die op zoek zijn naar campings in Frankrijk en Italië die beschikken over een (deels) Nederlandstalig animatieteam is de website kidscampinggids.nl opgezet. Het animatieteam heeft een specifieke training gehad in Nederland en kan goed inspelen om de vakantie voor je kinderen onvergetelijk te maken. Je kunt hier dus met een gerust hart je kinderen in de miniclub kan achterlaten!

 

 

Het handige aan de website is dat de website kidscampinggids.nl een goed overzicht biedt door middel van een kaart, waarbij er per camping doorgeklikt kan worden. Je kan doorklikken naar de website van de camping, en naar Zoover om beoordelingen van voorgaande campinggasten te lezen.

Omdat Frankrijk wederom het populairste vakantieland blijkt onder Nederlanders  zijn er voornamelijk campings in Frankrijk te vinden op de website, maar er is ook een klein aanbod in Italië. Er zijn grote campings met een groot animatieteam maar ook kleinere campings waar de animatie bestaat uit maar 1 of 2 animateurs of animatrices. De campings liggen verspreid door heel Frankrijk en Italië. Voor een ieder wat wils dus! Toch ben je bij alle campings van één ding verzekerd: de kinderen zullen het hier zeker naar hun zin hebben! Het uitzoeken van de volgende kampeervakantie kan dus beginnen…

 

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

 

Comments are closed.