De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld. Veel leesplezier!

5 best gelezen artikelen-featured

Fietsrondje.nl, Verkeersbureaus.info en de Fiets en Wandelbeurs bundelen krachten

Goed nieuws voor alle fietsliefhebbers! Onlangs is er een nieuwe website vol fietsroutes en praktische tips gelanceerd, fietsrondje.nl. De pagina, onderdeel van Verkeersbureaus.info, is een initiatief van fietsjournalist Bert Sitters en in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs opgezet. Lees hier het hele artikel.

fietsrondje-banner-vk

Uniek openluchttheater in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom zijn de voorbereidingen voor een uniek openluchttheater in volle gang; Exodus aan de Schelde. Dit jaar wordt herdacht dat 100 jaar geleden de Eerste Wereldoorlog uitbrak. In België is het honderdjarig bestaan een gebeurtenis van nationale betekenis. Lees hier het hele artikel.


exodus-aan-de-schelde-bergen-op-zoom

La Palmeraie op naturistisch Ile du levant

Naturisme is een stroming, een beleving, die niet alleen gezamenlijke naaktheid verkondigt, maar ook staat voor bewegen, respect voor de natuur en gezond eten. Op Ile du Levant, een klein eiland in het Franse deel van de Middellandse Zee en behorende tot de eilandengroep van Hyères, is het naturisme al gemeengoed sinds 1932. Lees hier het hele artikel.

Plage des Grottes

Braderie van Lille

Het eerste weekend van september, op zaterdag 3 en zondag 4 september 2011, is het weer zover. Dan vindt de bekende Braderie van Lille plaats: de Brocante markt in Lille. Dit is de grootste rommelmarkt van Europa. Vanaf zaterdagmiddag 14.00 uur tot zondagavond 23.00 uur kunt u door de straten van Lille slenteren en genieten van de vele activiteiten. Lees hier het hele artikel.
 

 

Selfie-tips van bezoekers en inwoners in campagne ‘Echt Utrecht’

Vanaf vandaag start de nieuwe campagne ‘Echt Utrecht’. In de campagne van Centrummanagement Utrecht en Toerisme Utrecht delen inwoners en bezoekers hun bijzondere plekjes in de stad, het Echte Utrecht. De campagne heeft als doel om het bezoek aan Utrecht te verhogen en de bestedingen van bezoekers te vergroten. Lees hier het hele artikel.
echt-utrecht-selfie

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.