Selfie-tips van bezoekers en inwoners in campagne ‘Echt Utrecht’

Vanaf vandaag start de nieuwe campagne ‘Echt Utrecht’. In de campagne van Centrummanagement Utrecht en Toerisme Utrecht delen inwoners en bezoekers hun bijzondere plekjes in de stad, het Echte Utrecht. De campagne heeft als doel om het bezoek aan Utrecht te verhogen en de bestedingen van bezoekers te vergroten.
echt-utrecht-selfie

Selfies

Bezoekers kunnen vanaf vandaag inspiratie opdoen over Utrecht door persoonlijke tips van inwoners en bezoekers. Selfies bij een leuk winkeltje, een gezellige horecazaak, in een mooie straat of in één van de stadstuintjes vertellen het verhaal van de stad. Deze ‘Echt Utrecht Selfies’ staan op het campagneplatform. Door hier een selfie te uploaden delen mensen hun ervaring met anderen en maken ze kans op leuke Utrechtse prijzen. De leukste selfie wint een ‘Echt Utrecht beleving’.

 
ZIE OOK: Tips van de VVV Utrecht
 
Naast de ‘selfie-tips’ bevat het campagneplatform acties van ondernemers. ‘Het actieaanbod wordt momenteel samengesteld met de ondernemers’, vertelt Elvi Donkers, marketeer bij Toerisme Utrecht en projectleider van de campagne. ‘De acties zullen een éxtra reden zijn om een bezoek te brengen aan Utrecht. Op vertoon van jouw ‘Echt Utrecht selfie’ bij één van de deelnemende ondernemers, krijg je iets extra’s. Dit kan bijvoorbeeld een gratis kaasplankje zijn, een tweede museumticket gratis, of een kijkje achter de schermen’. Op bezoek-utrecht.nl staan de locaties van de acties op de kaart van Utrecht aangegeven. Centrummanager Jeroen Roose heeft er vertrouwen in dat het actie-element – dat dit jaar nieuw is binnen de campagne – zorgt voor direct bezoek aan de binnenstad. “Ondernemers krijgen de kans om zich individueel te profileren binnen een campagne met nationaal bereik”.
 

 
utrecht-selfie

Upload jouw selfie

De organisatie van de campagne roept iedereen op om een selfie te maken op een favoriet plekje in Utrecht en de selfie vervolgens te uploaden. Via de mobiele website kan dit in een paar eenvoudige stappen. De ‘Echt Utrecht’ prijzen wachten op winnaars!

Comments are closed.