De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld! Veel leesplezier!

1. Actieve vakantie in Turkije

Het eerste waar de meeste mensen aan denken bij Turkije is zon, zee, strand en all inclusive resorts. Dit zijn inderdaad dingen die absoluut bij Turkije horen maar Turkije heeft nog zo veel meer. Prachtige natuur, mooie cultuur en een rijke geschiedenis. Wat veel mensen niet weten is dat je ook een actieve vakantie kunt hebben in Turkije. Een actieve vakantie terwijl je in een all inclusive resort zit is zelfs een hele goede optie in dit sportieve land. Lees hier het hele artikel.

DSC_0136

2. Eerste Arke Dreamliner te spotten in een groot deel van Nederland

Op 11 Juni maakte de eerste Boeing 787 Dreamliner van Arke een rondvlucht boven Nederland om spotters in het hele land kennis te laten maken met het revolutionaire toestel. Lees hier meer.

dreamliner-schiphol

3. Terug in de tijd: De 10 mooiste (on)bekende kastelen van Nederland

Een dag cultuur snuiven in eigen land? Met zijn honderden kastelen heeft Nederland een rijke Middeleeuwse historie. Veel van deze kastelen kun je ook van binnen bekijken. Logis Hotels Nederland – dat de omgeving van zijn hotels als geen ander kent – zet er tien op een rij. Dus ga er deze zomer op uit en waan jezelf in de tijd van graven, ridders en jonkvrouwen. Lees hier het hele artikel.


4.PaperFlies start samenwerking met wereldwijde reiswebsite Skyscanner

Voortaan is het niet meer nodig om meer dan een website te bezoeken als je op zoek bent naar het goedkoopste vliegticket. Door als eerste speler in de markt een ‘Online travel agent’ en ‘Metasearch-zoekmachine’ te combineren, is PaperFlies de meest complete vliegticketaanbieder van Nederland geworden. Lees hier meer.

skyscanner

5. Kies de juiste bestemming en win een GoPro camera

Van 3 tot en met 6 juli 2014 staat Harlingen volledig in het teken van de zeilsport. De Friese stad wordt dan omgetoverd tot starthaven van de internationale Tall Ships Races 2014. Deze race wordt ingeluid met het vierdaagse spektakel Sail Harlingen. Lees hier het hele artikel.

sail

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.