PaperFlies start samenwerking met wereldwijde reiswebsite Skyscanner

Voortaan is het niet meer nodig om meer dan een website te bezoeken als je op zoek bent naar het goedkoopste vliegticket. Door als eerste speler in de markt een ‘Online travel agent’ en ‘Metasearch-zoekmachine’ te combineren, is PaperFlies de meest complete vliegticketaanbieder van Nederland geworden.

skyscanner

Een veelgehoorde frustratie van consumenten is, dat ze bij het zoeken naar een vliegticket het overzicht kwijtraken. Wie op Google zoekt naar ‘vliegtickets boeken’, wordt overspoeld met aanbieders die pretenderen de goedkoopste te zijn. Het rijtje zoekresultaten bestaat niet alleen uit bekende namen als Cheaptickets of World Ticket Center, maar ook luchtvaartmaatschappijen zelf dingen mee naar de beste deals. De prijsbewuste consument heeft er bijna een dagtaak aan om uit te zoeken waar het voordeligste ticket geboekt kan worden.
 

 
PaperFlies neemt deze frustraties weg en geeft het overzicht terug aan de consument. Dankzij de samenwerking met Skyscanner, een wereldwijde reiswebsite waarop gebruikers uitgebreid naar vliegtickets kunnen zoeken en online vergelijkingen vinden voor hotels en autohuur, is PaperFlies in staat de beschikbare tickets van de meeste aanbieders snel en eenvoudig in één overzicht weer te geven. Zo vergelijkt de consument met één zoekopdracht het aanbod van de reisagenten, de luchtvaartmaatschappijen en de data van Skyscanner. Boeken kan vervolgens bijvoorbeeld bij Easyjet of KLM, maar ook bij Expedia, Ebookers of bij PaperFlies zelf. De keus is aan de consument en vaak zal dit een prijsbewuste keus zijn.

PaperFlies is als het ware boven alle aanbieders gaan staan: we zijn completer dan de bekende namen, maar ook dan de luchtvaartmaatschappijen zelf. Hiermee is PaperFlies de meest complete vliegticketvergelijker op het internet geworden”, aldus Bob Stolk, medeoprichter van PaperFlies. De uitgebreide vliegticketzoekdienst past perfect bij het doel van PaperFlies om consumenten een eenvoudige en intelligente reisplanner te bieden. We zijn dan ook zeer enthousiast over onze samenwerking met PaperFlies en de integratie van de Skyscanner-API in hun innovatieve product.

Zegt Filip Filipov, hoofd B2B-afdeling bij Skyscanner.

Comments are closed.