De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld! Deze week op nummer 1: Jitske haar artikel over het Sentido Zeynep Resort in Turkije. Verder een Artikel van Aniek over Parijs en de eerste Dreamliner van Arike die is aangekomen op Amsterdam Schiphol Airport. Veel leesplezier!

1. Zwemmen in het olympische zwembad van SENTIDO Zeynep Resort in Turkije

Met (reis)kriebels in mijn buik sta ik op Schiphol te wachten. Om 02.30uur zat ik al in de taxi op weg naar Amsterdam. In samenwerking met verkeersbureaus.info en Neckermann ging ik op reis naar Turkije, waar het Olympisch zwemteam op trainingskamp is. Op Istanbul na ben ik nog nooit eerder in Turkije geweest en dit is dus helemaal nieuw voor mij. Lees hier het hele artikel van Jitske.

DSC_0706

2. Eerste Arke Dreamliner geland op Amsterdam Airport Schiphol

Gister is de Boeing 787 Dreamliner van Arke aangekomen in Nederland. De Dreamliner werd woensdag om 15.00 uur lokale tijd bij de Boeing fabriek in Seattle officieel overgedragen aan TUI Nederland, moederorganisatie van Arke. Het gloednieuwe vliegtuig is gister bij aankomst op Amsterdam Airport Schiphol traditioneel gedoopt met een watersaluut van de brandweer. Arke is de eerste Nederlandse airline die dit revolutionaire vliegtuig aan haar vloot toevoegt. Lees hier het hele artikel.

dreamliner-schiphol

3. Parijs; hip and happening

In de lente zie je Parijs van haar meest magische kant. De wind waait door de bomen en blaast de bloesemblaadjes door de lucht, het zonlicht weerspiegelt in de Seine en de mensen slenteren door de parken of drinken een kopje koffie op het terras. Lees hier het hele artikel van Aniek.

4. Een dag op kantoor bij Florbela Baltazar van het Portugees Verkeersbureau

Benieuwd naar een dag op kantoor bij Florbela Baltazar van het Portugees Verkeersbureau? Florbela verzorgt de promotie voor Portugal in Nederland en geeft vandaag een kijkje achter de schermen. We vroegen Florbela hoe een typische werkdag op kantoor in Den Haag eruit ziet en waarom zij voor een baan in de reisbranche heeft gekozen. Lees hier het hele interview met Florbela.

florbela-baltazar-turismo-de-portugal

5. GWK Travelex waarschuwt Oranje supporters voor 25 euro per biertje

Oranje supporters op weg naar het WK kunnen meer dan €460 besparen door simpelweg op de juiste plaatsen te eten, drinken en shoppen, volgens buitenlands geld specialist GWK Travelex. Met €25 voor een biertje lopen Oranje Supporters kans om flink de dupe te worden van de prijsinflatie, maar door slim te plannen kan men dit voorkomen. Lees hier het hele artikel.

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.