De derde editie van de ‘Nacht van Sawadee’ bijna van start

Sawadee organiseert op vrijdag 23 mei de derde editie van de Nacht van Sawadee. Het ideale online evenement voor reisliefhebbers! Van 12:00 uur tot en met 00:00 uur zijn er prachtige prijzen te winnen én je hebt grote voordelen bij het boeken van je reis. Elk uur staat in het teken van een andere bestemming waarbij er speciale prijzen te winnen zijn. Volg de Nacht van Sawadee via de website van Sawadee, Facebook en Twitter of kijk live mee via de webcam. Laat geen actie aan je voorbij gaan.

sawadee

Prijsfestijn

In samenwerking met een aantal partners, zoals GreenSeat en Bever, zijn er ludieke acties tijdens de Nacht van Sawadee. Van 12:00 uur ’s middags tot middernacht krijg je een korting op de reis die je boekt. Zo wordt je vlucht gecompenseerd door GreenSeat en betaal je geen boekingskosten. Ook doe je maar een aanbetaling van €100,-. Op de Facebookpagina val je ook flink in de prijzen. Door middel van prijsvragen kan je meerdere reisgerelateerde prijzen winnen, zoals onder andere een Sawadee tent, een abonnement op reismagazine Salt of een mooie dagrugzak van Bever.

Groots online spektakel

De Facebookpagina en website van Sawadee staan op deze speciale dag geheel in het teken van de Nacht van Sawadee. Ook wordt er volop getwitterd. Je wordt via deze kanalen op de hoogte gehouden van alle activiteiten en promoties. Tijdens dit online evenement staat er op de website elk uur één van de volgende 12 bestemmingen centraal: Costa Rica, Jordanië, Azoren, Kenia & Tanzania, China, Nepal, Myanmar, Indonesië, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika, de reizen van familieavontuur en poolbestemmingen.
 

 

Sawadee Reizen

Sawadee Reizen, onderdeel van de PEAK Adventure Travel Group ltd, organiseert sinds 1983 avontuurlijke groepsreizen naar bijzondere bestemmingen. Hierbij staat beleving van natuur en cultuur centraal, met aandacht voor duurzaamheid en de lokale bevolking.

Comments are closed.