De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld! Deze week onder andere de must-sees in Dubai van contributor Merin en dé uitgaanstips op Curaçao van contributor Fred. Veel leesplezier!

1. Willemsoord, de voormalige Rijkswerf in Den Helder, 200 jaar

Willemsoord, vroeger de scheeps- en onderhoudswerf van de Koninklijke Marine, kreeg haar naam in 1814 toen de werf in opdracht van Koning Willem I werd gebouwd. Lees hier het hele artikel!

den-helder-willemsoord

2. Rotterdam stijgt twintig plekken op wereldranglijst congressteden

Rotterdam is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot tweede congresstad van Nederland. De Maasstad deelt de tweede plek dit keer met Den Haag. Beide steden waren in 2013 gaststad van 34 internationale associatiecongressen. Op de wereldranglijst staat Rotterdam op plek 68. De Maasstad steeg daarmee 20 plekken ten opzichte van 2012. Lees hier het hele artikel!

rotterdam

3. De 6 must-sees in Dubai

Veel mensen komen alleen in Dubai als ze een stop-over hebben naar een verdere bestemming in het oosten. Best zonde, want Dubai is het waard om te ontdekken. Toegegeven, het is niet de meest goedkope bestemming, maar met een beetje handigheid hoef je het ook niet heel duur te maken. Lees hier het artikel van contributor Merin en ontdek de must-sees in Dubai!


 

 

4. Een dag op kantoor bij Natacha Grommé van de Franse regio Bouches-du-Rhône

Benieuwd naar een dag op kantoor bij Natacha Grommé? Natacha werkt als Promotie Manager bij het verkeersbureau van Bouches-du-Rhône in Frankrijk. We vroegen naar haar werkzaamheden voor de regio, een typische werkdag op kantoor in Marseille en wat ze het liefst doet in haar vrije tijd! Lees hier het hele interview!

5. Uitgaanstip Curaçao: Papagayo Beach club

Het zonnige eiland Curaçao is een zalige plek om te relaxen met goede vrienden. Op zondagmiddag doe je dit in stijl bij Papagayo Beach Club. Lees hier het hele artikel van contributor Fred!

curacao-papagayo-beachclub-strand

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.