De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Deze week was onder andere het nieuwe restaurant in het Waldorf hotel in Amsterdam erg populair. Ook het artikel over het uitgebreide evenementenprogramma van het Eurovisie Songfestival van Kopenhagen is veel gelezen. Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet.

1. Eurovisie Songfestival: Kopenhagen presenteert uitgebreid evenementenprogramma

Denemarken is er klaar voor. Met nog maar een kleine twee weken te gaan totdat de befaamde woorden “Good evening, Europe” live vanuit de B&W Hallen op Eurovisie Eiland in Kopenhagen worden uitgesproken, presenteert de Deense hoofdstad een uitgebreid evenementenprogramma voor iedereen die de 59e editie van het grootse muziekfestijn wil meebeleven. VisitDenmark, officieel partner van het Eurovisie Songfestival 2014, organiseert een wedstrijd met als hoofdprijs een exclusief verblijf in Kopenhagen inclusief toegang tot de finale van het Eurovisie Songfestival op 10 mei. Bekijk hier het hele bericht.

2. Waldorf Astoria presenteert Librije’s Zusje Amsterdam

In Waldorf Astoria Amsterdam opent 1 mei 2014 restaurant Librije’s Zusje Amsterdam. Met deze hoofdstedelijke vestiging is voor eigenaren Jonnie en Thérèse Boer de lang gekoesterde wens in vervulling gegaan voor uitbreiding van De wereld van De Librije. Bekijk hier het hele bericht.

3. Honderdduizend bezoekers op Keukenhof Corso Boulevard

De Keukenhof Corso Boulevard trok gisteren honderdduizend belangstellenden voor het 67ste Bloemencorso van de Bollenstreek. Op het parkeerterrein van Keukenhof stonden bijna duizend touringcars. De bloemententoonstelling trok ruim 50.000 bezoekers. Bekijk hier het hele bericht.

 

 

4. Ingebruikname parkeerterrein P8 Eindhoven Airport

Vanaf vandaag is het nieuwe parkeerterrein P8 van Eindhoven Airport operationeel. Het parkeerterrein (P8), gelegen op een gedeelte van het bedrijvenpark Westfields (het bedrijventerrein aan de oostkant van Oirschot) biedt ruimte voor zo’n 750 auto’s voor lang parkeren. Bekijk hier het hele bericht.

/>

5. Nieuwe vlucht Amsterdam-Växjö met Estonian Air

Vanochtend is op Schiphol de eerste directe vlucht geland vanaf Växjö. De luchtvaartmaatschappij Estonian Air zal dagelijks een lijnvlucht verzorgen tussen Amsterdam en Zuid Zweden. Bekijk hier het hele bericht.

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.