Nieuwe vlucht Amsterdam-Växjö met Estonian Air

Vanochtend is op Schiphol de eerste directe vlucht geland vanaf Växjö. De luchtvaartmaatschappij Estonian Air zal dagelijks een lijnvlucht verzorgen tussen Amsterdam en Zuid Zweden.

De piloten van Estonian Air

De piloten van Estonian Air

Inauguratie vlucht

De 1e vlucht van Estonian Air werd feestelijk onthaald met de bekende waterbogen op Schiphol waarna de beide piloten werden verwelkomd door een officiële delegatie in het perscentrum op Schiphol. Zowel de Zweedse ambassadeur van Nederland als de Nederlandse ambassadeur in Zweden waren aanwezig, vergezeld door de directrice van VisitSweden Nederland en Schiphol.

 

 

Dagelijkse vluchten

De dagelijkse vlucht maakt het mogelijk voor zowel toeristen als zakenmensen om rechtstreeks naar Småland te vliegen. In dit gebied ligt het hoofdkantoor van IKEA waardoor zakendoen makkelijker wordt gemaakt. Toeristen kunnen nu een weekendje weg boeken naar dit groene gebied. Niet voor niets is de slogan van Småland:

In 1,5 uur naar Puur natuur

Bekijk het aansnijden van de taart en het heffen van een glas champagne.

Comments are closed.