De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet.

1. Oud Hollands weekend op Keukenhof 5 en 6 april 2014

De tulp is wereldwijd het beeldbepalende icoon van Nederland. Met Holland als thema in 2014 kan het dan ook niet anders dan dat Keukenhof de tulp centraal stelt. Holland = Tulpen = Keukenhof. Naast de traditionele zaken worden veel nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd op het 32 hectare grote park, dat een raakvlak van natuur en cultuur is. Lees hier het hele artikel.

keukenhof

2.Interview met Claudi Groot Koerkamp van de IJsseldelta regio

erkeersbureau.info heeft recent een leuk interview gehouden met Claudi Groot Koerkamp, die werkt als merkadviseur voor de IJsseldelta regio bij Zwolle. We hebben haar een aantal vragen gesteld over haar werk, haar hobby’s en meer. Klik hier voor het hele interview!

3. Koningsdag 2014 in Rotterdam

Rotterdam bruist van de festivals en evenementen tijdens de allereerste Koningsdag. Van succesvolle publiekstrekkers als de Nacht van Oranje tot nieuwkomers als Koningsnacht Rotterdam: het aanbod biedt voor ieder wat wils. Ook niet te missen zijn de vele vrijmarkten, de jaarlijkse kermis in het stadscentrum, en de kleinere festivals in verschillende wijken van de stad. Klik hier voor het hele bericht!

 

 

4. Eindhoven=King op Koningsdag 2014

Koningsnacht en Koningsdag wordt dit jaar op 25 en 26 april georganiseerd en dan staat Eindhoven weer in het teken van Eindhoven=King. Als het om programmering gaat is Eindhoven koning onder de Koningsdagen. Daardoor is het uitgegroeid tot een feest met meer dan 220.000 bezoekers. Dit jaar staan er een aantal nieuwe, kleinere maar bijzondere feesten op het programma zoals Minstens, Kroonjuwelen van Biki90 en Fête d’Orange. Klik hier voor het hele bericht.

eindhoven-is-king

5. Schiphol kiest voor duurzaam taxivervoer

Schiphol Group heeft vandaag de voorgenomen gunning aan de deelnemers van de Europese aanbesteding voor het taxivervoer van personenwagens vanaf Schiphol bekend gemaakt. De winnaars zijn Zorgvervoercentrale Nederland B.V. (ZCN), Willemsen-de Koning B.V. en Bergisch, Boekhoff & Frissen B.V. (BBF). De concessie gaat in op 1 juni en betreft een periode van vier jaar met twee maal de mogelijkheid van een verlening van twee jaar. Klik hier voor het hele artikel!

schiphol

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.