De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet.

1. Fred van Eijk gaat wekelijks een reisrubriek presenteren op RTL4

In het TV programma LXRY TV ontvangt Yves Gijrath elke week een boeiende gast in de studio en praat met hem of haar over actuele onderwerpen. Kernwoorden hierbij zijn inspiratie en passie. Daarnaast houdt LXRY TV de kijker op de hoogte van trends op het gebied van lifestyle, reizen, wonen, gadgets, beauty, wellness en gezondheid. Lees hier het hele artikel over het reisprogramma van Fred van Eijk.

fred-van-eijk

2. Lente in de Efteling: nieuwe Aquanura show

Na een zachte winter genieten bezoekers optimaal van het vroege voorjaar in de Efteling, het attractiepark dat 365 dagen per jaar geopend is. Het voorjaar begint goed, vanaf 1 april is in Kaatsheuvel een nieuwe Aquanura watershow te zien: De Tweede Efteling Symfonie. Lees hier het hele artikel.

3. Keukenhof geopend door Olympische medailles winnaars Michel en Ronald Mulder en directeur Rijksmuseum Wim Pijbes

Michel en Ronald Mulder, schaatswinnaars van Olympisch goud en Olympisch brons en Wim Pijbes, directeur Rijksmuseum, hebben vandaag in Lisse de 65e editie van Keukenhof officieel geopend. Vanaf donderdag 20 maart tot en met zondag 18 mei is het publiek welkom in het mooiste lentepark van de wereld. Keukenhof staat nu al volop in bloei. Lees hier het hele artikel.

keukenhof

 

 

4. De genomineerden zijn bepaald voor de Zuid-Afrika Media Awards 2013!

South African Tourism Nederland organiseert op 20 maart 2014 de tweede editie van de Zuid-Afrika Media Awards in de Nieuwe Liefde te Amsterdam. Uit de vele inzendingen heeft de vakjury de 3 genomineerden voor elke categorie bepaald. Met de Zuid-Afrika Media Awards willen we alle mooie reisverslagen van 2013 vieren en belonen. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt ten overstaan van de Zuid-Afrikaanse Minister van Toerisme ‘Minister van Schalkwyk’. Lees hier het hele artikel.

zuid-afrika-safari

5. Het beste van Zuid Afrika

Zodra de bestemming bepaald is, check ik bij mijn vaste reisorganisatie Kilroy Travels of ik goed voorbereid op reis ga en of ze nog praktische tips voor me hebben. Het is voor het eerst dat ze me na jaren trouwe hulp een reis afraden. Georganiseerd door Zuidelijk Afrika reizen zou een veiligere en goedkopere manier van reizen zijn dan op eigen initiatief. Lees hier het hele artikel van Niki.

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.