Fred van Eijk gaat wekelijks een reisrubriek presenteren op RTL4

In het TV programma LXRY TV ontvangt Yves Gijrath elke week een boeiende gast in de studio en praat met hem of haar over actuele onderwerpen. Kernwoorden hierbij zijn inspiratie en passie. Daarnaast houdt LXRY TV de kijker op de hoogte van trends op het gebied van lifestyle, reizen, wonen, gadgets, beauty, wellness en gezondheid.

fred-van-eijk

In deze nieuwe serie zal Fred van Eijk, oprichter van Travel Counsellors – gekozen tot beste reisaanbieder van Nederland – de nieuwe reisrubriek presenteren. Nieuwtjes over hotels, bestemmingen, cruises en reizen. Fred zal samen met diverse partners de kijkers inspireren voor hun volgende droomreis. Er zijn nog slechts enkele uitzendingen beschikbaar om samen te werken.
 

 

Het nieuwe seizoen van LXRY TV start op zondag 30 maart. LXRY TV is met de reguliere uitzendingen te zien op zondag rond 13.30 uur op RTL 4. De herhaling is te zien op maandag op RTL 7 om ongeveer 0.00 uur.

Comments are closed.