De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet. Deze week onder meer een artikel van Kees over de boekenweek 2014.

1. Hollandse artiesten omarmen De Coolste Baan van Nederland

Tijdens het KPN NK Allround & Sprint dat komend weekend wordt verreden in het Olympisch Stadion in Amsterdam zijn niet alleen de Hollandse schaatshelden aanwezig maar ook de top van het Nederlands entertainment. Klik hier voor het hele artikel.

opening-coolste-baan-van-nederland

2. ITB nieuwtjes dag 1

ITB, de meest toonaangevende toerisme beurs ter wereld, is weer van start gegaan. Berlijn is volgestroomd met reisguru’s, hoteliers, luchtvaarders en andere vakgenoten uit alle hoeken van de wereld. Opvallende nieuwtjes die ik vandaag tegen kwam. Klik hier om het hele artikel te lezen.

20140305-203617.jpg

 

 

3. Boekenweek 2014: Een koffer vol met reisboeken

‘Reizen’ is het thema van de boekenweek (8 t/m 16 maart), tijd om eens terug te blikken naar de boeken die mij inspireerden (en nog verder moeten bewegen) om op reis te gaan. Lees hier het hele artikel van onze contributor Kees!

The Great Railway Bazaar

4. Efteling Bosrijk is beste bungalowpark van Nederland 2013

Met het cijfer 8,7 is het bungalowpark Efteling Bosrijk in Noord-Brabant in 2013 door gasten van BungalowSpecials.nl verkozen tot Beste bungalowpark van Nederland. De sfeer, prachtige huisjes én de ligging in zowel de natuur als dichtbij de Efteling worden het meest geroemd. Lees hier het hele artikel.

efteling-bosrijk

5. Vennbahn is Fietsroute van het Jaar 2014

De Vennbahn is uitverkoren tot Fietsroute van het Jaar 2014. De bijbehorende trofee is uitgereikt aan Isabelle Weykmans, minister van Cultuur, Media en Toerisme van de Duitstalige Gemeenschap in België, door René Takens, voorzitter afdeling Fietsen van RAI Vereniging. Lees hier het hele artikel.

vennbahn-fietsroute-2014

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.