Efteling Bosrijk is beste bungalowpark van Nederland 2013

Met het cijfer 8,7 is het bungalowpark Efteling Bosrijk in Noord-Brabant in 2013 door gasten van BungalowSpecials.nl verkozen tot Beste bungalowpark van Nederland. De sfeer, prachtige huisjes én de ligging in zowel de natuur als dichtbij de Efteling worden het meest geroemd.

efteling-bosrijk

Sfeer, accommodaties en ligging meest gewaardeerd

Een jaar lang mag Efteling Bosrijk zich het Beste bungalowpark van Nederland 2013 noemen. “Een rustige, ongedwongen sfeer met uitstekende service”, “Mooie huisjes met prachtige inrichting”, en “Lekker op je gemak met de kinderen naar de Efteling lopen” zijn enkele quotes van gasten die na hun verblijf een beoordeling hebben ingevuld over Efteling Bosrijk. “We zijn ontzettend trots en vereerd dat wij tot Beste bungalowpark van Nederland zijn verkozen!”. Aldus Nicole Scheffers, Manager Sales & International Efteling Bosrijk.

Volop prijzen voor Landal GreenParks

Naast Efteling Bosrijk is ook de keten Landal GreenParks volop in de prijzen gevallen. Zo is Landal Hoog Vaals uitgeroepen tot Beste bungalowpark van Zuid-Limburg en heeft Landal Twenhaarsveld de prijs in ontvangst genomen voor het Beste bungalowpark van Twente. Bovendien draagt de gehele keten Landal GreenParks een jaar lang de titel ‘Beste bungalowpark keten van Nederland’. Daarnaast zijn er onder andere prijzen uitgereikt voor het Beste bungalowpark van België, het Beste bungalowpark van de Nederlandse kust en het Beste bungalowpark van de Veluwe. Kijk voor het complete overzicht met Bungalowpark Winnaars op Bungalowparkwinnaars.nl.

 

 

Beoordelingen bepalen Bungalowpark Winnaars

Alle boekers op BungalowSpecials.nl en BungalowSpecials.be ontvangen na afloop van hun verblijf een uitnodiging om het bezochte bungalowpark te beoordelen. Gasten kunnen dan hun mening geven over het bungalowpark, de omgeving en activiteiten in de buurt. BungalowSpecials.nl publiceert de beoordelingen om boekers een objectief en onafhankelijk beeld te geven van de bungalowparken op de website. Bekijk de volledige lijst met beste bungalowparken van 2013 op Bungalowparkwinnaars.nl.

Comments are closed.