Hollandse artiesten omarmen De Coolste Baan van Nederland

Tijdens het KPN NK Allround & Sprint dat komend weekend wordt verreden in het Olympisch Stadion in Amsterdam zijn niet alleen de Hollandse schaatshelden aanwezig maar ook de top van het Nederlands entertainment.

opening-coolste-baan-van-nederland

Dinand Woesthoff zingt op vrijdagavond Legendary Lane wanneer een grootse huldiging van de helden uit Sochi staat gepland op De Coolste Baan van Nederland in Amsterdam. Op zaterdag verzorgt Roel van Velzen het entertainment voor de gasten en de schaatsers. En op zondag , de slotdag van het KPN NK Allround & Sprint trakteert Jan Smit de schaatsers en bezoekers op een feestelijk en muzikaal programma.

 

 

Het schaatsprogramma

Op vrijdagavond 28 februari wordt eerst de 500 en 1000 meter sprint voor dames en heren verreden als mede als de 500 meter allround. Op zaterdag 1 maart staan de 3000 en 5000 meter allround op het programma en tevens de 500 en 1000 meter sprint voor dames en heren. Zondag 2 maart wordt het KPN NK Allround afgesloten met de 1500 meter allround dames en heren, 5000 meter allround dames en 10000 meter allround voor heren. Deze aller laatste, historische, kaarten zijn nog te koop via coolstebaanvannederland.nl Kijk ook op schaatsen.nl voor het laatste nieuws, achtergronden en actualiteiten: schaatsen.nl/kpn-nk-allround-sprint-2014

Comments are closed.