Qatar airways geeft geliefden vleugels

Ter gelegenheid van Valentijnsdag presenteert Qatar Airways een aanbieding speciaal voor geliefden: voor één aangeschaft ticket betaalt de tweede persoon enkel de luchthaventaksen.

qatar

Deze uitzonderlijke promotie is geldig van 11 t/m 14 februari (23:59 uur) voor reizen in zowel Economy als Business class met vertrek vanaf iedere Europese luchthaven waar Qatar Airways op vliegt tussen 20 februari en 17 december 2014. Een unieke kans om meer dan 30 bestemmingen zoals Bangkok, Male, Denpasar, Jakarta, Hanoi, Ho Chi Minh City, Phnom Penh, Phuket, Kuala Lumpur, Singapore, Manilla, Hong Kong, Shanghai of Tokyo te ontdekken. Profiteer van deze aanbieding om zo een romantisch diner aan het Hoan Kiem meer in Hanoi, een nacht onder de sterrenhemel op Bali of een zonsondergang op een paradijselijk strand op Phuket te beleven.

Bekijk alle bestemmingen op qatarairways.com of raadpleeg uw reisbureau.

 

 

Qatar Airways kende in slechts 17 jaar tijd een uiterst snelle groei en vliegt op dit ogenblik met een vloot van 129 vliegtuigen naar 134 belangrijke zaken- en vrijetijdsbestemmingen over de hele wereld. De komende weken en maanden zal het netwerk verder worden uitgebreid met 8 nieuwe bestemmingen waaronder Sharjah en Dubai World Central, Verenigde Arabische Emiraten (1 maart 2014), Philadelphia, Verenigde Staten (2 april 2014), Larnaca, Cyprus (29 april 2014), de luchthaven Sabiha Gokcen in Istanbul, Turkije (22 mei 2014), Edinburgh, Verenigd Koninkrijk (28 mei 2014), Miami, Verenigde Staten (10 juni 2014) en Dallas, Verenigde Staten (1 juli 2014)

Comments are closed.