Best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet.

1. Online Visum Turkije leidt tot verwarring

Het lijkt allemaal zo efficiënt: geen lange rijen op de luchthaven van je vakantiebestemming om 15 euro te schuiven voor een stempeltje, maar je visum thuis in een paar muisklikken vanachter je computer regelen. Pdf’je downloaden, printen en dan niet vergeten mee te nemen. Klik hier voor het hele artikel van Kees Bikker.

visum-turkije

2. Zoover stedentrip Awards 2014

Vandaag heeft Zoover de Zoover Awards voor beste stedentrips in Nederland en Europa uitgereikt. De Awards werden uitgereikt op het Vakantiebeurspodium in hal 7.Lees hier meer over de winnaars.

zoover-vakantiebeoordeling-onderzoek-2014

3. nhow Rotterdam haalt de stad naar binnen

Wat is nhow? nhow is nu! Want vanaf vandaag is Rotterdam officieel een lifestyle hotel rijker. Na Berlijn (2010) en Milaan (2007) opent in Rotterdam het derde nhow hotel ter wereld, en het eerste nhow hotel van Nederland. Lees hier meer over het nhow hotel in Rotterdam.

nhow-rotterdam

 

 

4.NHTV Breda ontwikkelt opleidingstraject Efteling

De Efteling en NHTV Breda werken sinds 2009 intensief samen. In dat jaar is de Efteling Academy gestart. Dit is een uniek talentontwikkelingsprogramma voor studenten van NHTV. In opdracht van en in nauwe samenwerking met de Efteling heeft de Academy for Leisure van NHTV nu een nieuw opleidingstraject ontwikkeld speciaal voor teammanagers van de Efteling. In maart 2014 start dit traject onder de naam ‘Effectief Betoveren’. Lees hier meer over de samenwerking.

nhtv-breda-fietsveilig-london

5. Vakantiebeurs 2014 informatie

Tot rust komen aan de tropische zee, op safari in Zuid-Afrika, de geur van het Zwarte Woud van gastland Duitsland. Hoe reislustig ben jij? Ontdekt het op de vakantiebeurs. Op de Vakantiebeurs 2014 ervaar jij het ultieme vakantiegevoel in eigen land. Hier draait het om ervaren en beleven. Ben jij op zoek naar vakantietips? Meer dan 1.400 exposanten kunnen jou op de vakantiebeurs van alles vertellen over de meest uiteenlopende plekken. Neem een voorproefje op je vakantie tijdens de Vakantiebeurs, en kom erachter welke reis jij graag wil maken. Of kom meer te weten over jouw ideale reisbestemming. Lees hier het hele artikel.

vakantiebeurs-2014-1

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.