Vakantiebeurs 2014 informatie

Tot rust komen aan de tropische zee, op safari in Zuid-Afrika, de geur van het Zwarte Woud van gastland Duitsland. Hoe reislustig ben jij? Ontdekt het op de vakantiebeurs.
vakantiebeurs-2014
Op de Vakantiebeurs 2014 ervaar jij het ultieme vakantiegevoel in eigen land. Hier draait het om ervaren en beleven. Ben jij op zoek naar vakantietips? Meer dan 1.400 exposanten kunnen jou op de vakantiebeurs van alles vertellen over de meest uiteenlopende plekken. Neem een voorproefje op je vakantie tijdens de Vakantiebeurs, en kom erachter welke reis jij graag wil maken. Of kom meer te weten over jouw ideale reisbestemming.

Met korting naar de Vakantiebeurs 2014?

De toegangsprijs voor de Vakantiebeurs is dit jaar vastgesteld op €15,50. Via de online kaartenverkoop krijgen consumenten 3,50 euro korting op een entreekaart voor de vakantiebeurs. Deze korting geldt per persoon. Voor een gezin met 2 kinderen kan de korting dus oplopen tot € 20. Een fikse korting en een leuk dagje uit! Let op. Kaarten kunnen nog tot dinsdag 14 januari 2014 met korting worden besteld.

 

Vervoer

De Vakantiebeurs in Utrecht is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De Vakantiebeurs grenst aan het Centraal Station van Utrecht. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van Park & Ride. Met een Park & Ride kaartje kun je voor 4,50 euro de hele dag parkeren. Vanuit de parkeerplaats kun je met een bijbehorend kaartje de hele dag gratis gebruik maken van het openbaar vervoer. Je hebt dan geen OV-chipkaart nodig.

Plan je bezoek aan de Vakantiebeurs

Met de handige plattegrond kun je vooraf je bezoek aan de beurs plannen. Zo weet je zeker dat je geen enkel verkeersbureau mist!

vakantiebeurs plattegrond

vakantiebeurs plattegrond

Reviews lezen over Vakantiebeurs

Meer informatie over de Vakantiebeurs vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over de Vakantiebeurs 2014. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.