Zoover stedentrip Awards 2014

Vandaag heeft Zoover de Zoover Awards voor beste stedentrips in Nederland en Europa uitgereikt. De Awards werden uitgereikt op het Vakantiebeurspodium in hal 7.
zoover-vakantiebeoordeling-onderzoek-2014

Beste Nederlandse steden trip 2014: ’s-Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch is de beste bestemming in 2014 voor een binnenlandse stedentrip. Uit onderzoek van Zoover op ruim 5000 beoordelingen van grote Nederlandse steden komt de Brabantse stad als beste uit de bus met een gemiddeld waarderingscijfer van 8,54. Burgemeester Ton Rombouts heeft de Award woensdag in ontvangst genomen.

 

 

Beste Europese steden steden trip 2014: Krakow

Krakau is de beste Europese stedentrip van 2014. De Poolse stad krijgt de hoogste consumentenbeoordeling op beoordelingssite Zoover en wint daarmee de Zoover Award voor beste Europese stedentrip 2014. Met een gemiddelde score van een 8,6 verslaat Krakau het Spaanse Sevilla en het Italiaanse Venetië. Maastricht vinden we terug op de 8e plaats.Een delegatie van de Poolse Ambassade en de directeur van het Pools Verkeersbureau heeft de Award in ontvangst genomen.

Comments are closed.