Nieuwste Treinkaart Europa inspiratiebron Trein & Vakantie

De actuele update van de Treinkaart van Europa op groot formaat is een aandachtstrekker in het nieuwe paviljoen Trein & Vakantie op de Vakantiebeurs 2014 van 15 t/m 19 januari in Jaarbeurs Utrecht. Het bloed van echte reizigers begint meteen te kriebelen bij het bekijken van de spoorlijnen in 30 Europese landen met geanimeerde stadsplattegronden, toeristische treinroutes, hogesnelheidslijnen en de nieuwste verbindingen, zoals de nieuwe rechtstreekse TGV van Parijs naar Barcelona.
ski-thalys-sneeuwlandschap

Dagelijks kans op gratis treintickets

Beursbezoekers kunnen op de treinkaart reisplannen uitstippelen en daarmee dagelijks kans maken op gratis treintickets. In fantasie reizen vakantiegangers van Schotland naar Slovenië en van de Noordkaap naar Zuid-Spanje. In hoge snelheid per Thalys naar de Eiffeltoren, met Eurostar naar de Big Ben en per ICE International naar de Dom. Of ze kiezen voor een route kiezen met spectaculair uitzicht, zoals de Flåm-spoorweg langs de Noorse fjorden en de Bernina Express door de Zwitserse Alpen.

 

 

Travellers’ Railway Map

De geactualiseerde, aansprekende ‘Travellers’ Railway Map’ die in januari van de pers rolt, is met grote zorg ontworpen door Carto Studio Amsterdam. Voor het eerst in vierkleurendruk en voorzien van reliëf dat het landschap prachtig weergeeft. De Europese treinkaart wordt uitgegeven door Treinreiswinkel, de initiatiefnemer van het paviljoen Trein & Vakantie op Vakantiebeurs 2014 tegenover de modelspoorbaan van de Zwitserse spoorwegmaatschappij Rhätische Bahn, in Hal 9 van de Vakantiebeurs.

Trein & Vakantie presenteert op de Vakantiebeurs voor het eerst het complete aanbod van treinreizen in Nederland, Europa en andere werelddelen. In het treinpaviljoen zijn stands van Treinreiswinkel, Weekendjeweg.nl, AutoSlaap Trein, NS Spoordeelwinkel, NS Hispeed, Thalys, Eurostar en DB Bahn met ICE International, DB AutoZug, City Night Line en Interrail.

trein-panorama-rondreis-zwitserland

In Trein & Vakantie zijn beursbezoekers aan het juiste adres voor losse treintickets naar 85.000 bestemmingen, treinpassen waarmee men onbeperkt per trein kan reizen, stedentrips, autoslaaptreinen, avontuurlijke treinexpedities, complete wereldreizen en luxe railcruises zoals de Royal Scotsman. Bezoekers kunnen daarom in de Railoscoop visueel reizen, meedoen met het Treinkaart Europa Spel en informatie inwinnen bij de verschillende stands.

Comments are closed.