Vervoer in Londen

vervoer-icoon-verkeersbureausOntdek Londen tijdens een citytrip of een lang weekend weg. Bewonder de populaire bezienswaardigheden en geniet van de talloze winkels en restaurants, ook is de stad goed bereikbaar.

Om in Londen te komen kun je reizen met

  • Trein
  • Auto
  • Bus

In Londen zijn goede openbaar vervoer voorzieningen zoals bus, metro en tram.

Met de trein naar Londen

Met de Eurostar sta jij binnen 5 uur oog-in-oog met de London Eye. Vanuit Amsterdam, Schiphol of Rotterdam stap je in deze hypermoderne trein naar Londen St. Pancras.

Dit zijn de leukste hotspots in Londen

Download nu een handige reisgids over Londen. Alleen vandaag gratis te downloaden!

Niet alleen de inrichting van de Eurostar is hip, ook aan de technologie in de trein is gedacht. Zo is het tijdens je treinreis mogelijk om in de kanaaltunnel te blijven bellen en te internetten met je mobiele telefoon. Terwijl de Eurostar met hoge snelheid door de tunnel raast, geniet je van een comfortabele zitplaats. Ook aan de kleintjes is gedacht, in het barrijtuig is een kindermaaltijd beschikbaar.

Met de auto

Reis naar Londen en huur een auto voor je verblijf op alamo.nl

Met het vliegtuig

Vlieg snel en voordelig vanuit Amsterdam naar Londen. Vind voordelige vluchten naar Londen met Skyscanner. Vlieg je naar London Gatwick? Met het Gatwick Express koop je vooraf voordelig een kaartje voor de trein die jou naar hartje Londen brengt.