De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet.

1. Duik in de Surinaamse keuken op de Vakantiebeurs

Een bezoek aan het land Suriname staat gelijk aan een culinaire ontdekkingsreis. Surinamers koken en eten graag, vaak en uitgebreid. Aankomende Vakantiebeurs kun je letterlijk proeven wat Suriname als Vakantieland te bieden heeft wanneer Surinaamse chef-kok Patrick Rechard de lekkerste Surinaamse gerechten bereidt op de stand van Stichting Toerisme Suriname. Lees hier het volledige artikel.

Proef eten uit Suriname op de vakantiebeurs

2. De 10 favoriete skigebieden in Oostenrijk

Bekijk hier de top 10 skigebieden in Oostenrijk.

wintersport-oostenrijk

3. Wad smakelijk – dé 5 culinaire hotspots

Eten op de Wadden is genieten van eerlijke, verse en ambachtelijke producten. Je vindt hier niet alleen de meest verse vis, oesters en garnalen, maar ook bijzondere kazen en Texels lamsvlees. Lees hier het volledige artikel.

de-smaak-van-de-wadden

 

 

4. Passagiers Eindhoven Airport verrast met kerstcadeaus op bagageband

Terwijl passagiers van Eindhoven Airport na aankomst op hun koffer wachtten, kwamen op de bagageband kerstcadeaus aangerold. De actie is een initiatief van Eindhoven Airport en reiszoekmachine Skyscanner en staat op video. Bekijk hier de video en het volledige artikel.

skyscanner

5. Beekse bergen ontvangt recordaantal gasten in 2013

Afgelopen jaar heeft Beekse Bergen (Safaripark Beekse bergen en Speelland Beekse Bergen samen) 1.068.000 bezoekers ontvangen. Het safaripark realiseerde daarmee een groei van zo’n 3% in vergelijking tot 2012. Het aantal overnachtingen op Vakantiepark Beekse Bergen groeide met 10% naar 352.000 overnachtingen. De Afrikabeleving, de gastvrijheid van het personeel en de onlangs gewonnen Zoover award voor ‘Beste Dierenpark 2013’ hebben allemaal hun steentje bijgedragen aan dit record. Lees hier het volledige artikel.

beeksebergen-giraffen-park

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.