Duik in de Surinaamse keuken op de Vakantiebeurs

Een bezoek aan het land Suriname staat gelijk aan een culinaire ontdekkingsreis. Surinamers koken en eten graag, vaak en uitgebreid. Aankomende Vakantiebeurs kun je letterlijk proeven wat Suriname als Vakantieland te bieden heeft wanneer Surinaamse chef-kok Patrick Rechard de lekkerste Surinaamse gerechten bereidt op de stand van Stichting Toerisme Suriname.

Proef eten uit Suriname op de vakantiebeurs

Proef eten uit Suriname op de vakantiebeurs

Voorproefje

Op de Vakantiebeurs krijgen bezoekers vast een voorproefje van alles wat deze bruisende en diverse bestemming te bieden heeft. Het Surinaamse straatbeeld bestaat uit kleuren en geuren, afkomstig van verse specerijen, bloemen, heerlijk eten en prachtig beschilderde woningen. Of je nu gaat voor een culinaire ontdekkingstocht in Paramaribo, een spannende trip naar het Amazonewoud, of de beroemde zoetwaterdolfijnen wilt spotten, alles is mogelijk op deze kleurrijke bestemming.

 

 

Naast de vele culinaire mogelijkheden heeft Suriname een levendige koloniale geschiedenis en een bijzondere multiculturele samenstelling, wat Suriname absoluut tot een unieke bestemming maakt. Nergens anders leven verschillende culturen zo vredig naast elkaar. Deze bijzondere gemoedelijke ambiance ‘proef’ je vanaf het moment dat je Suriname betreedt.

Locatie Suriname stand vakantiebeurs

Maar als de overweldigende flora en fauna nog niet iedereen over de streep heeft getrokken, kan men zich laten verleiden door de heerlijke Surinaamse gerechten op de Vakantiebeurs voor het laatste overtuigende bewijs. Stichting toerisme Suriname staat van 14 tot en met 19 januari op de Vakantiebeurs in Utrecht in hal 4 stand C 90.

Comments are closed.