Passagiers Eindhoven Airport verrast met kerstcadeaus op bagageband

Terwijl passagiers van Eindhoven Airport na aankomst op hun koffer wachtten, kwamen op de bagageband kerstcadeaus aangerold. De actie is een initiatief van Eindhoven Airport en reiszoekmachine Skyscanner en staat op video.

skyscanner

Kerstverrassing

Terugkeren vanuit het buitenland is de dagen voor kerstmis altijd extra bijzonder en zo ontstond het idee de aankomst in Nederland voor kerstmis 2013 nóg specialer te maken. Bekijk hier de video:

Honderden passagiers die voor kerstmis landden op Eindhoven Airport hadden op de speciale Facebook actiepagina van de luchthaven hun verlanglijstje ingevuld waarmee ze kans maakten op een kerstverrassing. De gelukkige passagiers werden in Nederland compleet verrast met de door hen gewenste kerstcadeaus op de bagageband. Deze cadeaus varieerden van tablets tot een kruimeldief, van stedengidsen tot sieraden. Skyscanner maakte het kerstgeluk compleet door er een vliegtegoed van € 375,- aan toe te voegen en twee gelukkigen ontvingen zelfs een tegoed van € 1000,-.

Joost Meijs, algemeen directeur Eindhoven Airport, zegt:

De decemberperiode is altijd een tijd van drukte op de luchthaven in Nederland. Mensen vertrekken naar vrienden en familie, of om er even lekker tussenuit te zijn. Ook komen mensen terug, om juist voor kerst weer thuis te zijn. En wat is er leuker dan bij terugkomst op Eindhoven Airport verrast te worden met kerstcadeaus gebaseerd op je eigen verlanglijstje?

Linda Hoebe, country manager Skyscanner, voegt er aan toe:

Dit jaar wilden wij iets doen wat nog niet eerder in Nederland gedaan is. We wilden mensen verrassen met persoonlijke cadeautjes die iets voor hen betekenen. Gezien de reacties is dat goed gelukt!

Comments are closed.