Servië lanceert promotiecampagne Lifestyle Serbia

Het Nationaal Bureau voor Toerisme van Servië heeft recent de nieuwe promotiecampagne voor 2014 ‘Lifestyle Serbia’ gelanceerd. Doel van deze campagne is om de hedendaagse cultuur, de muziek, de festivals, de gastronomie, het nachtleven en de mogelijkheden voor actieve en avontuurlijke vakanties onder de aandacht brengen. Het land mikt hierbij vooral op jongeren. Op de komende Vakantiebeurs in Utrecht zal de campagne aan het Nederlandse publiek gepresenteerd worden.

Winkelstraat in Belgrado

Winkelstraat in Belgrado

Jongeren

Servië trekt reeds behoorlijk wat jonge bezoekers. Onder Nederlandse jongeren zijn vooral de hoofdstad Belgrado en het jaarlijkse EXIT Festival populair. Ook steeds meer avontuurlijk ingestelde reizigers en backpackers weten hun weg naar dit land van de Balkan te vinden. Vooral de gastvrijheid van de lokale bevolking laat een bijzondere indruk achter bij de bezoekers tijdens een reis door Servië.

De campagne voor 2014 heeft vooral als doel om meer jongeren Servië te laten ontdekken, aktief deel te laten nemen aan talrijke activiteiten en kennis te laten maken met de lifestyle van het land. Sleutelwoorden van de nieuwe campagne zijn: creativiteit, activiteit, innovativiteit en vermaak. Bij de campagne wil het land zoveel mogelijk mensen betrekken die hun lifestyle laten zien en hun ervaringen willen delen in Servië.

Social Media

Verschillende social media platforms zullen ingezet worden om de jongere generatie te bereiken. Afgelopen maand heeft het Nationaal Bureau voor Toerisme van Servie de nieuwe website lifestyle.serbia.travel gelanceerd, welke gewijd is aan de nieuwe campagne en ook gedeeld kan worden via social networks. Ook zijn er verschillende videoclips beschikbaar via het Youtube kanaal van het Nationaal Bureau voor Toerisme van Servië: http://www.youtube.com/user/serbia. Algemene toeristische informatie is te vinden op www.serbia.travel

Comments are closed.