SNP Natuurreizen introduceert Yomads

Marktleider op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen – SNP Natuurreizen – komt samen met twee internationaal gerenommeerde reisorganisaties met een nieuw en uniek reislabel. Yomads Travel, avontuurlijke reizen voor twintigers en dertigers.

yomads-reizigers-avontuurlijk

Yomads travel

‘Je bent jong en je wilt wat’; met Yomads Travel reis je samen met leeftijdsgenoten uit de hele wereld. Geen massatoerisme maar unieke avonturen. Groepen van maximaal 15 jonge reizigers die in ieder geval een ding gemeen hebben: samen de mooiste en meest unieke plekken van de wereld ontdekken.

Samenwerking

SNP heeft voor de ontwikkeling van Yomads de samenwerking gezocht en gevonden met geestverwante adventure organisaties uit Zwitserland (Baumeler Reisen) en Australië met vestigingen in Noord-Amerika, Engeland en Nieuw-Zeeland (World Expeditions). Een unieke samenwerking want op deze manier bereikt Yomads reizigers uit een groot deel van de wereld.

De Yomads reizen staan voor puur avontuur en unieke reisbelevingen. Avontuur buiten de gebaande paden maar met een flinke dosis flexibiliteit in het programma. Hiken, biken, raften, afgewisseld met optioneel te boeken activiteiten. Uiteraard zijn alle reizen zo veel mogelijk eco, met respect voor natuur, mens en dier. Alle reizen worden begeleid door Engelstalige lokale tourguides.

De eerste Yomads reizen vertrekken vanaf maart naar Namibië, Zuid-Afrika, Alaska, China, India, Indonesië, Cambodja/Laos, Myanmar, Nepal, Sri Lanka, Vietnam, Costa Rica, Griekenland, Turkije, Slovenië, Georgië, Marokko, Nieuw-Zeeland en Peru.

yomads-avontuurlijk-reizen

Of je nu stroomafwaarts de Amazone per kano afzakt, een trekking maakt in Georgië, kampeert onder de Nepalese sterrenhemel, tijdens een Yomads reis beleef je een uniek reisavontuur en kan je verzekerd zijn van de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk.

Volgens SNP directeur Gert Nieuwboer (bedenker en initiator van Yomads):

Yomads is een uniek project voor de Nederlandse reiswereld en ver daarbuiten, afgestemd op de levensstijl van een huidige generatie jongvolwassenen. Deze generatie wil keuzevrijheid, wil naast de georganiseerde activiteiten ook haar eigen gang gaan. Even dat uitnodigende terrasje pikken waar je voorbij kwam, iets eten in dat tentje met een overdaad aan kleuren en geuren of je even terugtrekken en genieten in de stilte van een mooie zonsondergang.

Comments are closed.