Momondo geeft budget travel tips

Voor veel Nederlanders is het ontvangen van het vakantiegeld een aangename verrassing. Traditioneel wordt deze extra bonus uitgegeven waarvoor het oorspronkelijk is bedoeld: een welverdiende vakantie in binnen- of buitenland. Reiswebsite momondo geeft tips over hoe je geld kunt besparen als je nu nog een vakantie wilt boeken.

travel

Nu het vakantieseizoen definitief hier is, kijken veel mensen uit naar een leuke vakantie. Er zijn nog steeds genoeg opties om goedkoop op reis te gaan als je nog niet hebt geboekt. Een last-minute of een mooie vakantie voor later in het jaar is zo gevonden via momondo. Lees hieronder een paar van de beste budget tips van de online reiszoekmachine.

Budget travel tips

  • wees flexibel met dagen van vertrek – het is vaak goedkoper om in het midden van de week te vertrekken
  • boek je vliegtickets ten minste 3 weken van te voren
  • vertrek buiten het hoogseizoen
  • check prijzen van nabijgelegen luchthavens (zowel van vertrek als aankomst)
  • check prijzen van retourvluchten, ook al heb je een enkele reis nodig

Joeroen Helder, country manager van momondo in Nederland:

Weten dat je door te vertrekken op een dag in het midden van de week een hoop geld kunt besparen is waardevolle informatie voor veel vakantiegangers. Zeker als je flexibel bent en geld wilt besparen op een vlucht. Ideaal voor mensen die het meeste uit hun vakantiegeld willen halen en toch nog even weg willen met een niet al te dure vakantie.

Populaire bestemmingen deze zomer

De meest populaire vakantiebestemmingen vanaf Amsterdam deze zomer zijn Marokko, Indonesië en Thailand als het gaat om langere reizen. Binnen Europa zijn Barcelona, Kopenhagen en Lissabon populaire bestemmingen voor korte stedentrips. Op dit moment vindt momondo.nl de beste deals naar Barcelona al vanaf €85,- voor een enkele reis in juli.

Voor meer informatie ga je naar momondo.nl.

Comments are closed.