Meer internationale entreebewijzen ANWB

De ANWB gaat door met de online verkoop van entreebewijzen en tickets van veel bezochte bezienswaardigheden, shows en attracties in Europa. Na de start in september 2012 waarbij de ticketaanbiedingen zich concentreerden op drie steden is het assortiment inmiddels uitgebreid naar 60 attracties in acht Europese steden.

uitbreiding-internationale-entreebewijzen-anwb

Door de stijgende bekendheid en het toenemend gebruik van deze service is de ANWB overtuigd dat zij voldoet aan de behoefte van veel mensen die een korte stedentrip maken. Voor het eind van dit jaar wil de ANWB de service verder uitbreiden. Daarbij staan attracties van de steden New York, Istanbul, Boedapest en Praag bovenaan het verlanglijstje. Ook het entreekaartje van de Sagrada Familia zal niet in het assortiment ontbreken.

Stijgende lijn

Sinds de start zijn er meer dan drieduizend entreebewijzen verkocht en vertoont de verkoop een stijgende lijn. De top drie bestaat uit het entreekaartje voor het Louvre museum, op een tweede plaatst de Berlin Welcome Card en op de derde plek de Barcelona Card.

Stijging verkoop

Opvallend is dat in de week voor de meivakanties het bezoek aan de site www.anwb.nl/tickets sterk toenam en dat het de verkoop van entreebewijzen ten opzichte van de week daarvoor steeg met 300%. Het assortiment van internationale entreebewijzen van ANWB Tickets is verdeeld over de steden Parijs, Barcelona, London, Berlijn, Antwerpen, Brussel, Gent en Brugge.

Praktische informatie:

  • De prijzen die mensen betalen voor de entreebewijzen zijn dezelfde als die bij de kassa van de attracties. Na bestelling krijgen de mensen de tickets binnen twee werkdagen thuis gestuurd
  • De kosten die de ANWB voor de bemiddeling vraagt is (inclusief verzending) 1,75 euro per entreebewijs
  • Grote voordeel voor de bezoeker is het gemak. Zij hoeven niet te wachten in de rijen voor de kassa en kunnen tijdens het bezoek aan de stad met de kaartjes al op zak volop genieten en geen tijd hoeven te besteden aan het zoeken en vinden van kaartjes van bijvoorbeeld populaire (muziek)voorstellingen
  • De informatie over de verschillende attracties op de site biedt bij de voorbereiding al plezier en inspiratie voor het bezoek aan deze fantastische steden

De verkoop van internationale entreebewijzen door ANWB Tickets is het internationale zusje van ANWB entreebewijzen voor de entree en ledenvoordelen bij attracties in Nederland.

Comments are closed.