Noord-Limburg

Proef asperges en fiets langs al het natuurschoon dat Noord-Limburg te bieden heeft. Geniet van de recreatieparken en de vele bossen. Noord-Limburg heeft talloze wandel- en fietsroutes en er zijn veel musea die je kunt bezoeken.

Verse aardbeien, dat proef je in Noord-Limburg

Verse aardbeien, dat proef je in Noord-Limburg

Wat Noord-Limburg te bieden heeft

Het noorden wordt ook wel de Top van Limburg genoemd en is een agrarisch gebied dat naast landbouw en veeteelt ook bekend staat om haar tuinbouw. De museumdichtheid is gigantisch in deze regio en elk musea vertelt haar eigen verhaal. Bijvoorbeeld over het Roomse leven, het Limburgse platteland leven en alle verhalen vertellen ons over de Limburgse cultuur. Bezoek prachtige beeldentuinen of theatervoorstellingen.

Dagje uit in de Top van Limburg: Smaakparels

In de Top van Limburg tref je 30 enthousiaste ondernemers die trots zijn op hun streek en haar producten. Deze bijzondere boeren, kwekers, restaurants, B&B’s en boerderijwinkels zijn ‘Smaakparels’ in de gemeenten Bergen, Gennep en Mook-Middelaar. Vier fietsroutes volgens het fietsknooppuntensysteem vormen een Smaakparelsnoer langs de N271. Geniet al fietsend van het glooiende natuurlandschap van de Maasduinen. Als je de smaakparelvlag ziet, heb je een gastvrije locatie ontdekt waar iets culinairs te beleven is. Proef een regionaal product of boek een arrangement met wandeling, workshop of overnachting. De Top van Limburg staat garant voor een lekker dagje uit en smaakt naar meer.

SMAAKPARELS_LOGO_CMYK_BLANCO

De gastronomie van Noord-Limburg

Asperges kennen we allemaal, maar heb je ze al eens in Noord-Limburg geproefd? Dit zijn een van de typische gerechten die je hier zult vinden. Daarnaast worden er hier veel champignons verbouwd en zijn de blauwe bessen verrukkelijk!

Asperges steken in Noord-Limburg

Asperges steken in Noord-Limburg

Ontdek de bedrijven in Noord-Limburg

Smaakparels

6598 CH Heijen
Kranenveld 15
Nederland


Twitter: twitter.com/smaakparels
Facebook: facebook.com/Smaakparels

 

Neem contact op met Smaakparels

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!
  • Schrijf je vraag in het Engels.